Herkese iyi forumlar. Bilgisayarımda adata 240gb ssd mevcut. Bilgisayar açılırken ssdyi bazen görüyor bazen ise görmüyor sebebini bir türlü bulamadım ( bazen 10 kez yeniden başlatıyorum ancak öyle görüyor). İlk işim sata kablomu değiştirmek oldu çünkü eskiydi fakat yine aynı durum mevcut...
Bu sistem için maximum 500 tl ekran kartı alabilecek bütçem var. Malum stoklar yüzünden ikinci el piyasası uçtu. Güncelde 500tl ye alabileceğim ekran kartı tavsiyesi verebilir misiniz? Oynayacağım oyunlar valorant, gta5 vs. Valorantta 100 fps üzeri görebileceğim bir ekran kartı arıyorum...
Cevaplar için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Kartı kargolatıyorum. Herkese iyi forumlar 😊
1612428078
Açıkcası biraz acelem var o yüzden almam gerekiyor. Yinede tavsiye için teşekkürler
Acil ekran kartına ihtiyacım vardı bu kartı gtx 750ti dan daha iyi olarak gördüm fps teslerinde. Forumlarda da sevilen bir kart. İkinci el piyasası bilindiği üzere stoktan dolayı arttı ekran kartlarında. Bu kartı makul temizlikte buldum ve pazarlık vs 530 tl ye alacağım. Almadan önce fiyat...
Merhabalar. Elimde rx 470 mining ekran kartı var. Arkadaşımdan almıştım. Oyun oynamak için bilgisayarcıya yazılım attırmış ve rahatlıkla oyun oynuyordu lakin kartı ben alıp anakartıma taktığımda oyunlara girince görüntü kare kare olup kapatıyordu kendini görüntü gelmiyordu. İnternetten...
Elimde rx470 mining ekran kartı var yanlış bios attım ve görüntü gelmiyor. Kurtarabilmem için elimde bir ekran kartı daha var görüntü veren ama anakart tek ekran kartı slotu var. Başka türlü nasıl eski biosunu atabilirim karta?
Hocam ben bellek frekansını 1750 den 2000 e çektim o şekilde geri yükledim biosu şuan karttan görüntü gelmiyor. 😂 kartı yaktım mı acaba?
1611940615
Kurtarmak için ekstra bir ekran kartı var elimde ama tek ekran kartı slotu var anakartta ne yapacağım bilmiyorum