ByHummer isimli üyenin son içerikleri

1. B

ADATA 240GB SU630 uyumlu mu?

Evet katılıyorum. Sata 2 porta sata 3 disk takılabiliyormuş 1614349822 Evet. Portlar sata 2’ ymiş
  2. B

ADATA 240GB SU630 uyumlu mu?

Herkese iyi forumlar. Bilgisayarımda adata 240gb ssd mevcut. Bilgisayar açılırken ssdyi bazen görüyor bazen ise görmüyor sebebini bir türlü bulamadım ( bazen 10 kez yeniden başlatıyorum ancak öyle görüyor). İlk işim sata kablomu değiştirmek oldu çünkü eskiydi fakat yine aynı durum mevcut...
  3. B

MAX 500tl İKİNCİ EL EKRAN KARTI TAVSİYESİ

Tam anlaşmadık aslında. Yarın birisi gelecekmiş o olmazsa ben gidicem bakalım 😄
  4. B

Bütün cevaplar için teşekkür ediyorum🙏.Bu ilanlarla görüştüm. Diğer kartlarında fiyatlarını araştırıyorum.
  5. B

2 slot var
  6. B

550 tl ye rx460 oem var alınır mı?
  7. B

Bu sistem için maximum 500 tl ekran kartı alabilecek bütçem var. Malum stoklar yüzünden ikinci el piyasası uçtu. Güncelde 500tl ye alabileceğim ekran kartı tavsiyesi verebilir misiniz? Oynayacağım oyunlar valorant, gta5 vs. Valorantta 100 fps üzeri görebileceğim bir ekran kartı arıyorum...
  8. B

GTX 950 2.EL TAVSİYE

Teşekkürler 🙏
  9. B

GTX 950 2.EL TAVSİYE

Cevaplar için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Kartı kargolatıyorum. Herkese iyi forumlar 😊 1612428078 Açıkcası biraz acelem var o yüzden almam gerekiyor. Yinede tavsiye için teşekkürler
  10. B

GTX 950 2.EL TAVSİYE

Cevaplar için teşekkürler. Peki alacağım fiyat uygun mudur bu kart için?
  11. B

GTX 950 2.EL TAVSİYE

Acil ekran kartına ihtiyacım vardı bu kartı gtx 750ti dan daha iyi olarak gördüm fps teslerinde. Forumlarda da sevilen bir kart. İkinci el piyasası bilindiği üzere stoktan dolayı arttı ekran kartlarında. Bu kartı makul temizlikte buldum ve pazarlık vs 530 tl ye alacağım. Almadan önce fiyat...
  12. B

Xeon x3440 İşlemci için 800TL Bütçe ile 2.el Ekran kartı tavsiyesi

Max 800 tl bütçem var ikinci el ekran kartı tavsiye edebilir misiniz bu sistem için; gigabyte h55m s2 v1.3 Xeon x3440 (3.4 ghz) 2x4gb ddr3 1333mhz kingston ram 240gb ssd Xiagmatek 500w psu
  13. B

Yardım RX 470 mining edition görüntü gelmiyor bios

Merhabalar. Elimde rx 470 mining ekran kartı var. Arkadaşımdan almıştım. Oyun oynamak için bilgisayarcıya yazılım attırmış ve rahatlıkla oyun oynuyordu lakin kartı ben alıp anakartıma taktığımda oyunlara girince görüntü kare kare olup kapatıyordu kendini görüntü gelmiyordu. İnternetten...
  14. B

Rx 470 mining edition görüntü vermiyor

Elimde rx470 mining ekran kartı var yanlış bios attım ve görüntü gelmiyor. Kurtarabilmem için elimde bir ekran kartı daha var görüntü veren ama anakart tek ekran kartı slotu var. Başka türlü nasıl eski biosunu atabilirim karta?
  15. B

Ekran kartı bios yardım

Hocam ben bellek frekansını 1750 den 2000 e çektim o şekilde geri yükledim biosu şuan karttan görüntü gelmiyor. 😂 kartı yaktım mı acaba? 1611940615 Kurtarmak için ekstra bir ekran kartı var elimde ama tek ekran kartı slotu var anakartta ne yapacağım bilmiyorum
Geri