Bykatleden isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ Hangi Klavyeyi tercih etmeliyim?

bugün aula f75 max aldım istediğim renkte klavyesi vardı eğer mchose g75te olsaydı istediğim renk onu alacaktım pişman olmam umarım
  2. B

teşekkür ederim hocalarım fakat %60 klavye almayı düşünmüyorum 75 o olmazsa 68e okeyim o yüzden bunları beğenmedim mchose ace68e de bakmıştım bu arada ama g75 proyu daha çok beğendim
  3. B

75 tercih ediyorum ama 68de olabilir hocam
  4. B

3000 civarı düşünüyorum hocam maks 3200 falan zorlarım
  5. B

hocam renk olarak hoşuma gitmedi pek benim attıklarım arasında tercihin var mı peki?
  6. B

Uzun araştırmalar sonucu 3 klavyeye kadar indirdim seçenekleri bunlar arasından sizce hangisini almalıyım? Aula F75 Max - MCHOSE G75 Pro - Beast R75 HE PRO. Mchose almak istiyordum fakat istediğim renk seçenekleri yok o yüzden kararsız kaldım bu 3ü arasında. Yardımlarınızı bekliyorum.
  7. B

Çözüldü✓ F/P Gaming Klavye Önerisi

hocalarım biraz daha araştırdım bir tık daha bütçe yükselttim (~3000tl). Tr klavye olsun istiyordum ama o zaman seçenek çok daralıyor o kadar kasmaya gerek olmadığını düşündüm. Mchose Ace 68, Beast R75 HE Pro, Gameraider K1 HE, Madlions MAD68, Akko Fun68(60 olanlar küçük kalıyor), Aula F87...
  8. B

hocam arkadaşım bunu almayı düşünüyor bende düşünüyorumda acaba maks 3k olacak şekilde ne önerebilirsiniz taksit avantajı varsa o bütçelere çıkıp kendime de alabilirim klavye Türkçe olursa iyi olur
  9. B

aynen o şekilde o sorunu hallederiz tekrardan teşekkür ederim hocam alıp kullandıktan sonra güncelleme geçerim unutmazsam
  10. B

hocam çok teşekkür ederim inceledim hoşuma gitti almayı planlıyorum yakın zamanda. Tuşlar ışık geçirmiyormuş o sıkıntı sadece f/p olarak başarılı duruyor.
  11. B

f/p klavye arıyorum maks bütçem 2000-2500 tl. Türkçe ve mekanik/manyetik klavye olursa iyi olur. https://www.amazon.com.tr/Redragon-K617-klavyesi-yaz%C4%B1l%C4%B1m%C4%B1n%C4%B1-destekler/dp/B09BVCVTBC?tag=web-desktop-anasayfa-21&th=1 ------...
  12. B

Çözüldü✓ F/P MOUSE ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUM

temudan baktım vergilerle 1750tlye geliyor ama taksit olmadığı için mantıklı gelmedi bana. bunlar dışında daha iyi olur dediğin önerin var mı hocam?
  13. B

Çözüldü✓ F/P MOUSE ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUM

Yeni bir mouse almayı düşünüyorum forumları biraz gezdim https://furylevel.com/furylevel-z1 ve https://www.trendyol.com/ajazz/aj159-pro-kablosuz-3-modlu-8k-26-000dpi-oyuncu-mouse-paw3395-sensor-rgb-manyetik-sarj-istasyonu-p-902260104 en çok önerilenlerdi 1.5- 2k seviyesinde f/p mouse lazım...
  14. B

Çözüldü✓ GTX 1650 Ti kod: 43 hatası için uygun driver

hocam belli bir süre geçmiş ama sorunu nasıl çözdünüz acaba
Geri