ByKuS isimli üyenin son içerikleri

1. B

5060 Tİ 16GB için pc kuruyorum eski pc parçalarımdan hangilerini kullanabilirim

Bunları ikinci elden ne kadara ve nereye koysam rahat satabilirim Anakart : MSI B365M PRO-VH Ekran Kartı : NVIDIA GeForce RTX 2060 (6 GB) İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-9400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz Ram : kingston hyperx fury 8 gb 2133 mhz ddr4 ram
  2. B

çok faydalı oldu benim için çok teşekkürler herkese gerçekten olur da bir şey eklemek isteyen olursa her türlü tavsiyeye açığım aklıma başka soru takılırsa rahatsız edicem tekrar :) :)
  3. B

5060ti16gb da takılı kaldım ben galiba onu alıcam her türlü pcu rengine bakmam hiç önemli değil benim için görüntü, kasa biraz güzel gözüküyo bence ama onuda görüntüsü için değil önerildiği için alıcam 1759964414 güzel haber benim için tşklr :) 1759964596 ram in tek bir tane 16gb olmasında bir...
  4. B

bütçem yok gibi bişey aslında mevcut parçaları satmaya çalışıp yenilerini taksitle alıcam 5060 ti 16gb için kurabileceğim minimum sistemi yapmam gerek :)
  5. B

peki ekran kartı markası fark eder mi? palix en ucuz olanı, kasası sert plastikmiş sanırım alsam sorun yaşar mıyım? soğutucum da şu anda işlemcimin basit bi soğutucusu bu yeterli olurmu 7500f e
  6. B

Herkese merhaba, Mevcut PC mi yükseltmek istiyorum. Bütçeme uygun olarak RTX 5060Tİ 16 GB a uygun bir PC toplamak istiyorum ancak mevcut PC mden hangi parçalar işime yarayabilir ya da hiçbiri yaramaz mı bilmiyorum. Öncelikle mevcut PC şu şekilde; Anakart : MSI B365M PRO-VH...
Geri