bymfw4 isimli üyenin son içerikleri

1. B

VGN F1 Pro vs VXE R1 Pro vs VXE R1 Pro Max

Evet aldım, elime ulaştı. Mouse çok hafif hocam, tıklama hissiyatı gayet iyi, yazılımı da güzel. Claw tutuyorum ben elime uydu, alışma dönemindeyim şuan.
  2. B

1500 TL kablosuz kulak içi kulaklık tavsiyesi

Merhaba... Kardeşim için 1500 TL bütçe ile kablosuz kulak içi kulaklık alacağım. Müzik dinlemek için kullanacak. Kendim Buds 2 kullanıyorum, memnunum, zamanında 1500'e almıştım fakat fiyatı artmış sanırım. Ne önerirsiniz?
  3. B

350 TL MOUSEPAD ÖNERİSİ

Beğendim bunu, MediaMarkt'tan almak mantıklı sanırım. 1707933555 IKEA, bilemedim ki 1707934289 400 TL için en iyisi bu mudur yani?
  4. B

350 TL MOUSEPAD ÖNERİSİ

Merhabalar, VXE R1 Pro mouse alacağım. 300 TL bütçem var. İyi bir mousepad arıyorum. FPS, MOBA, hikaye, online, kısacası her türden oyun oynuyorum. Eğer öneriniz gerçekten iyiyse 400'e kadar zorlayabilirim.
  5. B

Huano daha oturaklı bir sese sahip sanki, Kailh daha tiz gibi. Pro alıp geçeyim diyorum. Bu arada biraz kullandıktan sonra yorumlarımı yazarım tabii.
  6. B

Anladım. Hocam 1K Hz ile kullanmayı düşünüyorum. İlerde dongle alır mıyım bence hayır. Kafama takılan şey switch farklılığı, Hangisi daha iyi? Huano daha tok diyorlar.
  7. B

Pro modelinde de 4K hz var.
  8. B

Merhabalar... G300S kullanıyordum, mouse değişeceğim 2000 TL bütçe ile, biraz araştırma sonucu VGN F1 serisi ile VXE R1 serisi arasında kaldım. Eloshapes'ten baktığımda G300S'in shapei R1 serisine daha çok benziyor. Tutuş şeklim claw ile palm arası sanırsam. R1 serisi mi F1 Pro mu önerirsiniz...
Geri