ByMoRisT isimli üyenin son içerikleri

1. B

bilişim sistemleri ve teknolojileri nasıl bir bölüm?

Ben de sırf diplomam olsun diye okuyorum. Genel anlamda çalışanın geçebileceği düzeyde dersleri var mühendislik gibi ütopik dersler yok. Bizim arkadaşlar son sınıfta direkt ise girdiler. Yetkinlik konusunda diploma kimseye bir sorun yaşatmıyor. Aksine diplomasız ise girenler bile oluyor...
  2. B

bilişim sistemleri ve teknolojileri nasıl bir bölüm?

Su an Mersin üniversitesinde bu bölümü okuyorum üçüncü sınıfa geçtim. Bölüm erdemlide bir yüksekokulda. Myo ile yüksekokul aynı binayı paylaşıyor. Erdemli biraz merkeze uzak ama kendi çapında gelişmiş güzel bir yer. Bölüm olarak da hocalar pek yetkin insanlar değiller çoğu kendi alanı dışında...
  3. B

Yardım Mcdodo CH-7170 vs Mcdodo CH-0151 hangisini almalıyım?

Merhaba arkadaşlar. iPhone 11 kullanıyorum ve bir şarj adaptörü almak istiyorum. 20 Watt ve 33 Watt arasında kaldım. Bunun sebebi aşırı hızlı şarjın pil ömrünü daha çabuk bitirmesi. Daha önce 36 Watt adaptör ile bir pil bitirdim cihazda pil değişimi oldu. Ama yine de tam karar veremiyorum ikisi...
  4. B

MSI THIN GF63 12VE-082XTR alınır mı?

Linux ya da hackintosh kuracağım. Amd işlemcilere çok hakim değilim Intel’den farklı olarak çıkaracağı sorunlar olur mu acerin
  5. B

MSI THIN GF63 12VE-082XTR alınır mı?

Merhaba. Su an MacBook Pro 2020 Intel kullanıyorum. Yazılım okuyorum çok oyun oynamıyorum ama okulum ve işim için Windows da lazım oluyor. Kullandığım cihazda Windows bazen uyum sorunları yaşatıyor. Ssd yükselememek de beni çok kısıtlıyor. Bu yüzden cihazı satıp daha güncel güçlü bir cihaz...
Geri