ByMorphy isimli üyenin son içerikleri

1. B

Rtx4070 ti aero ekrankartı ve 360mm sıvı soğutucu bu kasaya uyarmı

kendime ilk defa pc topluyorum bu konularda pek iyi değilim. ana kart, sıvı soğutucu, ekran kartı ve başka bir bilgisayar kasasını aldın ama sıvı soğutucu kasaya sığmadığın dan kasayı geri verecem. listedeki ekipmanları alsam iyi mi kasaya uyarmı yada şunun yerine şunu al dediğiniz bir şey varmı...
  2. B

Bilgisayar sesini discorda nasıl verilir

eyw 1724845363 pencere paylaşınca ses gidiyişimdilik bunla idareetçem. yinede teşekkürler
  3. B

Bilgisayar sesini discorda nasıl verilir

youtube dan açtığım müziği dc deki arkadaşım duymuyor . nasıl onunda duymasını sağlayabilirim
  4. B

Skyrim hesap girişi yapamıyorum

Büyük umutlarla skyrim aldım ve bir kaç mod yükledim. Türkçe yamayı aktifleştirmek için bethesda hesabıma girmem gerekiyormuş. ilk başta @ işaretini yapamadığım için giremiyordum sonradan klavyeyi ingilizce yapınca hesap ismini ve şifresini girmem gereken yere geldim gerekli bilgileri girdikten...
  5. B

MSI G274QPF 2K 27inc alınır mı?

fiyatları hemen hemen aynı msi ın biri 170 diyeri 180hz
  6. B

Çözüldü✓ 2k 27 inç min 144hz IPS panel monitör tavsiyesi

Aynı monitörü ben de almayı düsünuyordum ama onun bitık daha yeni ve yine bitık daha iyi özellikleri olan başka bir modelini gördüm onuda bi düsünebikirsin aralarında bin tl fark var MSİ G274QPF E2...
  7. B

Yardım msi ın iki modeli arasında kaldım hangisini almalıyım sizce

Msi Katana i7 12.nesil rtx3070 17inç lik bir laptopa sahibim. tek monitör yetmediği için 2. bir monitör almak istiyorum. geçenlerde yine bu forumda sizlere danıştım ve nerdeyse MSI ın bir modeline karar kılmıştım . bugün tekrardan ürünü incelerken aralarında 1000tl fark oynayan bi farklı...
  8. B

@FatihinFedaisiKuruMurad https://www.epey.com/monitor/karsilastir/907303-931030/msi-g274qpf_msi-g274qpf-e2/ 1k farkla farklı bir modeli var ben monitörlerden anlamıyorum sence hangisini almak mantıklı
  9. B

benim aklıma bişi takıldı sen biliyorsundur kesin benim laptopta display port girişi yok bu g sync yada başka birşeyde beni kötü yönde etkilermi yada bunun bi çaresi varmı
  10. B

https://www.epey.com/monitor/msi- bende bilmiyom ama burda bulabilecegini umuyom g274qpf.html 1716573499 https://www.epey.com/monitor/msi-g274qpf.html
  11. B

ozmn indirime girdimi alayim 1716572912 malesef 9k dan asagiya bulamadim
  12. B

oyuzden almadim ama indirimdeyken alsamiydiim diyom bazen 1716572758 fp ve sorunsuzmu acaba onu arastirmam gerekecek
  13. B

Msı katana serisi i7+rtx3070 li laptopum var 9000 lira bütçeyle 2. bir monitör almak istiyorum bunun için MSI ın G274QPF 2K 27inc monitörünü tercih etmelimiyim ?
  14. B

Yardım rtx laptop için monitör tavsiye edermisiniz

rtx laptobumla kullanmak icin monitör almak istiyorum ama monitorlerden pek anlamiyorum. hem ekran kalitesi iyi olsun oyunlar oynarken film vs izlerken atmosferi yakalayayım hemde 144fps altı olmasın istiyorum sizce ne almalıyım? bir kaçtane rasgele birşekilde benim bulduğum monitörler...
Geri