kendime ilk defa pc topluyorum bu konularda pek iyi değilim. ana kart, sıvı soğutucu, ekran kartı ve başka bir bilgisayar kasasını aldın ama sıvı soğutucu kasaya sığmadığın dan kasayı geri verecem. listedeki ekipmanları alsam iyi mi kasaya uyarmı yada şunun yerine şunu al dediğiniz bir şey varmı...
Büyük umutlarla skyrim aldım ve bir kaç mod yükledim. Türkçe yamayı aktifleştirmek için bethesda hesabıma girmem gerekiyormuş.
ilk başta @ işaretini yapamadığım için giremiyordum sonradan klavyeyi ingilizce yapınca hesap ismini ve şifresini girmem gereken yere geldim gerekli bilgileri girdikten...
Aynı monitörü ben de almayı düsünuyordum ama onun bitık daha yeni ve yine bitık daha iyi özellikleri olan başka bir modelini gördüm onuda bi düsünebikirsin aralarında bin tl fark var MSİ G274QPF E2...
Msi Katana i7 12.nesil rtx3070 17inç lik bir laptopa sahibim. tek monitör yetmediği için 2. bir monitör almak istiyorum. geçenlerde yine bu forumda sizlere danıştım ve nerdeyse MSI ın bir modeline karar kılmıştım . bugün tekrardan ürünü incelerken aralarında 1000tl fark oynayan bi farklı...
@FatihinFedaisiKuruMurad
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/907303-931030/msi-g274qpf_msi-g274qpf-e2/
1k farkla farklı bir modeli var ben monitörlerden anlamıyorum sence hangisini almak mantıklı
benim aklıma bişi takıldı sen biliyorsundur kesin
benim laptopta display port girişi yok bu
g sync yada başka birşeyde beni kötü yönde etkilermi yada bunun bi çaresi varmı
Msı katana serisi i7+rtx3070 li laptopum var
9000 lira bütçeyle 2. bir monitör almak istiyorum bunun için MSI ın G274QPF 2K 27inc monitörünü tercih etmelimiyim ?
rtx laptobumla kullanmak icin monitör almak istiyorum ama monitorlerden pek anlamiyorum. hem ekran kalitesi iyi olsun oyunlar oynarken film vs izlerken atmosferi yakalayayım hemde 144fps altı olmasın istiyorum sizce ne almalıyım?
bir kaçtane rasgele birşekilde benim bulduğum monitörler...