Gigabyte RX 9060 XT 16gb ekran kartı aldım
ama sistemi am4 mü am5 üzerine mi yapacam kararsız kaldım bütçem az.
elimde hali hazırda
CORSAIR 16GB Vengeance LPX Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
ve 1tb SSD'i var
bilgisayarcı am4 için r5 5600X Asus ana kart vsr. için 16k
am5 içinde 26k...
kendime ilk defa pc topluyorum bu konularda pek iyi değilim. ana kart, sıvı soğutucu, ekran kartı ve başka bir bilgisayar kasasını aldın ama sıvı soğutucu kasaya sığmadığın dan kasayı geri verecem. listedeki ekipmanları alsam iyi mi kasaya uyarmı yada şunun yerine şunu al dediğiniz bir şey varmı...
Büyük umutlarla skyrim aldım ve bir kaç mod yükledim. Türkçe yamayı aktifleştirmek için bethesda hesabıma girmem gerekiyormuş.
ilk başta @ işaretini yapamadığım için giremiyordum sonradan klavyeyi ingilizce yapınca hesap ismini ve şifresini girmem gereken yere geldim gerekli bilgileri girdikten...
Aynı monitörü ben de almayı düsünuyordum ama onun bitık daha yeni ve yine bitık daha iyi özellikleri olan başka bir modelini gördüm onuda bi düsünebikirsin aralarında bin tl fark var MSİ G274QPF E2...
Msi Katana i7 12.nesil rtx3070 17inç lik bir laptopa sahibim. tek monitör yetmediği için 2. bir monitör almak istiyorum. geçenlerde yine bu forumda sizlere danıştım ve nerdeyse MSI ın bir modeline karar kılmıştım . bugün tekrardan ürünü incelerken aralarında 1000tl fark oynayan bi farklı...
@FatihinFedaisiKuruMurad
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/907303-931030/msi-g274qpf_msi-g274qpf-e2/
1k farkla farklı bir modeli var ben monitörlerden anlamıyorum sence hangisini almak mantıklı