Dostum benim aciklamami iyice okudunmu acaba farm yapicam dedim grafiği düşük olan bir oyunda farm yapicam ve buna çok çekirdekli bir işlemci lazım die aciklamami yaptım
1786649373
Kesinlikle katılıyorum çok yüksek performansta oyun oynamayan herkesi çok rahat idare edebilecek f/p bir kart...
Yapicagim işte yok ve olsada şuan için bu kartın acamayacagi bir oyun varmı 4060ti ile eşdeğer bütün karşılaştırmalar da kafa kafaya olan bir kart çok yüksek grafikte oyun oynamıyorum oynasamda neden herkes bu karta bukadar on yargılı
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1,5 - 2 aydır üzerinde çalıştığım bilgisayarımın son siparişlerini de verdim, geriye sadece parçaları toplamak kaldı. Bu bilgisayarda ek kazanç sağlamak amacıyla multi-client (çoklu istemci) oyunlarda farm yapacağım. Bu yüzden terciğimi çok çekirdekli bir işlemciden...
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1,5 - 2 aydır üzerinde çalıştığım bilgisayarımın son siparişlerini de verdim, geriye sadece parçaları toplamak kaldı. Bu bilgisayarda ek kazanç sağlamak amacıyla multi-client (çoklu istemci) oyunlarda farm yapacağım. Bu yüzden terciğimi çok çekirdekli bir işlemciden...
Merhaba
https://www.incehesap.com/segotep-mu-th6-siyah-2x120mm-argb-hava-sogutucu-fiyati-78287/
incehesapta indirime girmiş rayzen 9 9900x için düşünüyorum alınır mı? sizce aslında iki soğutucu arasında kaldım dieride...