Bütçe olarak senin paylaştığını çıkamıyorum ama bu ürünu gördüm, 1500 TL civarı hava soğutma bakıyordum 2k ya bu ürün Alınır mı? hava soğutma yerine
[H3...
Sadece İncehesap'ın fiyatını baz almak sizce de mantıksız değil mi? Bu ürün zaten ayın 9'unda 1500 TL'ye düşmüştü, bugün ise sadece 75 TL'lik bir indirim yapılmış. Ben de bu yüzden piyasa ortalaması olan 1600 TL'yi baz aldım. Neyse, alana hayırlı olsun ama insanlara yanıltıcı bilgi vermekten...
Bana göre 150 TL'lik bir indirim için yeni bir konu açılması pek mantıklı değil. Elbette bu benim kişisel görüşüm bazı insanlar için bu tutar önemli bir miktar olabilir. Ancak kabul etmek gerekir ki, ayrı bir başlık açmak için oldukça küçük bir meblağ. Eğer herkes bu ölçekteki ufak indirimleri...
bu kartı düşünenlerin çogu sıfır almak istiyenler 2. ellerden çok yara goren insanlar var yakın zaman ben telefon aldım aldıgım gune lanet olsun,
sıfır urunle 2. el ürünlerıde karşılaştırmak ayrı bir saçmalık bence.
ben boyle bir karşılaştırma vidyosu buldum yeni paylaşılmış fakat güncelmi...
bende aynı durumdaydım aldım bende 1 tane vidyo karşılaştırmalarına baktım 9060xt ile arasında %15 %20 fark var fiyatı yarı yarıya ucuz bence mantıklı seçim yaptık umarım pişman olmayız