byolcay isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bios güncellemesinden sonra Yazıların pikselleşmesi ve oyundan atma sorunu

ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti V2 GAMING OC 8GB GDDR6X 256Bit Nvidia Ekran Kartı
  2. B

msi kendi sitesinde yoktu bu bios sordum onlara betamı gönderdiniz diye cevap bekliyorum ekran kartıyla chipseti kaldırdım yükledim aynı ve en iyi görünüm diye bi seçenek yok win 10 kullanıyorum
  3. B

merhabalar güncellemeyi yaptım yazılar piksel piksel kalitesi bozuldu ve oyunlarda alt + tabe bastığımda oyun hata vermeden kapanır oldu ekte bilmiyorum gözüküyormu yazı kalitesi 1682403331 örnek yazı ekranı
  4. B

40 bin arası pc toplama hakkında yardım

şöyle bi sistem nasıl arkadaşlar fps önemli 4 k olm asına gerek yok monitör 1080 zaten 2 k seviyede oynarım en fazla
  5. B

size zahmet çok sevinirim hiç anlamıyorum almışken bi kere alıyım paradan kısmakta istemiyorum 1677018393 1080 msi 27 inç 165 monitörüm bu ara
  6. B

peki şöyle sorayım ekran kartının yüksek mı iyi yoksa işlemcininmi onu anlamadım bana bi sistem yapabilirmisiniz peki rica etsem
  7. B

4070 çok pahalı gerek yok işlemci de iyi olsun almışken bir kere alıcam ilerleyen yıllarda sistemi arttıramayabilirim iyi ve sağlam fps li olsun çok isterim oynıycağım oyunlar bunlar forza horizon 4 Ferrari monza sp2 gta 5 Fortnite just cause 3 max payne 3 mafia 3 watch dogs 2 fivem saints...
  8. B

Merhabalar Araştırma yaptım ama birkaç kişiyede danıştım farklı farklı cevaplar aldım İşlemci i 7 13700 k düşünüyorum ryzen 7 düşünmüştüm ilk intel al ryzen çok ısınıyor filan dediler Anakart hiç anlamam Ram 32 GB istiyorum 16x2 Ekran kartı tam bilmiyorum ama 3070 ti yada 6700 xt yada daha...
Geri