önerebilceğin nedir şuan pc https://www.incehesap.com/cooler-master-elite-v3-mpw-6001-acabn1-psu-fiyati-39960/ bu var cızırtı geliyor yeni kaliteli bişi almak istiyorum sistemi güncellersem ileri dönük 750 gibi bişi bakıyorum
Selamın aleyküm pc güç kaynağı arıyorum XIGMATEK HYDRA M 750W 80PLUS BRONZE FULL MODULER GÜÇ KAYNAĞI buldum nasıl sisteme olurmu
sistem özellikleri xfx rx 7600 ekran kartı işlemci ryzen 5 3400 g anakart gigabyte b450 sh 2 anakart alsam olurmu
hafıza kartı var buna kayıt cihazı bağlabiliyormusunuz öyle yapabilirsem 1 tb disk alcam yeter1 tane kamera var yeterli uzaktan izlemek için kayıt cihazı lazım ne lazımsa
Selamın aleyküm dahua marka kemera aldım buna kayıt cihazı lazım uzaktan izlmek istiyorum ne gerekli yardımcı olursanız sevinirim
30 metre cat 6 kablo var 1 kamera var
duhua
görselden yola çıkarak söyle öneride bulunabilirim ikonları bazıları biraz daha küçültürseniz aydınlatmları ilk giriş yerleri biraz aydın bazı yerlerini karanlık efek eklebilirsiniz oyunda yaratıcılık yaratıkları mümkünse kendiniz yapın oyunun kalitesi ve oynanış olarak güç...