bypast isimli üyenin son içerikleri

1. bypast

Yardım Yardım Güç kaynağı önerisi

önerebilceğin nedir şuan pc https://www.incehesap.com/cooler-master-elite-v3-mpw-6001-acabn1-psu-fiyati-39960/ bu var cızırtı geliyor yeni kaliteli bişi almak istiyorum sistemi güncellersem ileri dönük 750 gibi bişi bakıyorum
  2. bypast

Yardım Yardım Güç kaynağı önerisi

Selamın aleyküm pc güç kaynağı arıyorum XIGMATEK HYDRA M 750W 80PLUS BRONZE FULL MODULER GÜÇ KAYNAĞI buldum nasıl sisteme olurmu sistem özellikleri xfx rx 7600 ekran kartı işlemci ryzen 5 3400 g anakart gigabyte b450 sh 2 anakart alsam olurmu
  3. bypast

Kalıcı Ücretsiz Koş esma koş hogwarts legacy ücretsiz

az önce gördüm kardeşim biraz ego düşür bilmeyenler için paylaşıldı
  4. bypast

Kalıcı Ücretsiz Koş esma koş hogwarts legacy ücretsiz

üçretsiz https://store.epicgames.com/tr/p/hogwarts-legacy
  5. bypast

Yardım Güvenlik kamerası kayıt cihazı önerisi

hafıza kartı var buna kayıt cihazı bağlabiliyormusunuz öyle yapabilirsem 1 tb disk alcam yeter1 tane kamera var yeterli uzaktan izlemek için kayıt cihazı lazım ne lazımsa
  6. bypast

Yardım Güvenlik kamerası kayıt cihazı önerisi

Selamın aleyküm dahua marka kemera aldım buna kayıt cihazı lazım uzaktan izlmek istiyorum ne gerekli yardımcı olursanız sevinirim 30 metre cat 6 kablo var 1 kamera var duhua
  7. bypast

Yardım Quickshifter yardım lazım açil

orjinal yok ama takılıyormus
  8. bypast

Oyun Projem - Depth of Space

görselden yola çıkarak söyle öneride bulunabilirim ikonları bazıları biraz daha küçültürseniz aydınlatmları ilk giriş yerleri biraz aydın bazı yerlerini karanlık efek eklebilirsiniz oyunda yaratıcılık yaratıkları mümkünse kendiniz yapın oyunun kalitesi ve oynanış olarak güç...
  9. bypast

Yardım Quickshifter yardım lazım açil

Selamın aleyküm voge 525 rr 2024 model moturum var quickshifter taktırmak istiyorum nerden bulabilirim bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  10. bypast

Şarjlı makap önerisi

bütçe aşıyor 3500 4 bin en fazla
  11. bypast

Şarjlı makap önerisi

Selamın aleyküm şarjlı matkap lazım tork güzel bütcem 3500 max set seklinde olur yardımcı olursanız sevinirim
  12. bypast

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

yapabiliyorson motorksikler yedek parça indirim yaptır duacın olurum
  13. bypast

AMD 25.11.1 Güncellemesi yapılmalı mı?

banada gelmiş yapmadım daha
  14. bypast

Wolfeam Nostalji Sunucusu Açık! 🐺

eski eskiden güzeldi şimdi ise biti
  15. bypast

Yardım Motorsiklet egzoz yardım lazım

orjinal egzoz var orjinaldeki susturucu çıkarmıs benden önceki sahibi