kaçıncı sınıfsın ona göre değişir benimde güncel böyle bir konum bakarmısın eğer bilgin varsa https://forum.donanimarsivi.com/konu/3-dersten-kaliyorum-siniftami-kaliyorum-yoksa-sorumlulukmu-yoksa-duezmue-gecicem.933413/#post-8526514
11. sınıfım bu sene saldım baya açıkçası şuan matematik, fizik ve sağlık derslerinden kalıyorum 3 ders toplamda ortalamam 50 üstünde ama gönül isterki sorumluluğa kalmiyim düz geçeyim şuan 3 dersten kalan halimle sorumluluğamı kalıyorum yoksa düz geçiyormuyum. Teşekkürler.
iki dönemin ortalaması 50 üstünde edebiyattanda geçiyorum yani sorumluluğa kalmadan düz geçiyorum teşekkürler
1717015217
merak ettimde emin siniz demi malum yeni yönetmenlik biraz öpücü :D
11. sınıfım bu sene saldım baya açıkçası şuan matematik, fizik ve sağlık derslerinden kalıyorum 3 ders toplamda ortalamam 50 üstünde ama gönül isterki sorumluluğa kalmiyim düz geçeyim şuan 3 dersten kalan halimle sorumluluğamı kalıyorum yoksa düz geçiyormuyum. Teşekkürler.
Arkadaşlar hisse senedi içinde yatırım yapmaya karar verdim araştırmalar vs. yapıyorum ama kafama takılan iki şey var sizlere sormak istedim
1- Diyelim 200 TL para yatırdım ve zarara girdim atıyorum 200 TL param 100 TL ye düştü dahada düştü param 0 oldu eksilere inip porçlanma gibi bir durum...
Arkadaşlar hisse senedi içinde yatırım yapmaya karar verdim araştırmalar vs. yapıyorum ama kafama takılan iki şey var sizlere sormak istedim
1- Diyelim 200 tl para yatırdım ve zarara girdim atıyorum 200 tl param 100 tl ye düştü dahada düştü param 0 oldu eksilere inip porçlanma gibi bir durum...