ByRekt isimli üyenin son içerikleri

1. B

ekran kartı yazılımı ile video çözünürlüğünü nasıl değiştirebilirim ?

selamlar monitörüm 1280x1024 ama nvidia üzerinden kayıt alırken videoları ve klipleri 1920x1080 nasıl alabilirim program üzerinden değiştirmeye çalıştım ama bulamadım yardımcı olur musunuz
  2. B

no video input hatası

anladım hocam teşekkürler 1662023118 aynen dostum dün çalışan dönüştürücü 2 gün içinde bozuldu galiba
  3. B

no video input hatası

selamlar yeni bilgisayar almıştım daha monitörü almamıştım ve yeni monitör alana kadar eski monitöre bir hdmi to vga dönüştürücüsü ile bağladım dün gece oyun oynarken bir anda gitti ekran ama hala müzik sesi geliyordu bilgisayarı kapatıp yattım sabah kalktığımda bilgisayar kasası çalışıyordu ama...
  4. B

f/p mouse önerisi yapabilir misiniz

mümkünse 400 tl yi geçmesin
  5. B

f/p mouse önerisi yapabilir misiniz

uzun zamandır kullandığım logitech g300s modeli mousem sürekli git gel yapmaya başladı ve eskidi yenisini almayı düşünüyorum beni uzun süre götürebilecek f/p bir mouse önerebilir misiniz
  6. B

2k bütçeli monitör önerisi

indirimleri nerede bulabilirim hepsini analiz edebileceğim bir site vs. var mı
  7. B

2k bütçeli monitör önerisi

yakın zamanda pc aldım bu sisteme en az 144 hz monitor gerekiyor fakat 2k bütçenin üstüne çıkamıyorum 2. el alınır mı veya alabileceğim bir monitor var mı önerirseniz sevinirim
  8. B

kulaklığımın tek yerinden ses geliyor

neredeyse 2 sene önce almış olduğum rampage in hectora model kulaklığını kullanıyordum zaten uzun süredir mikrofonu bozuktu yavaş yavaş kablosu çıkmaya başlamıştı artık sadece sol tarafından ses alabiliyorum kablo tamiri yaptırabileceğim bir yer var mı veya yeni pc aldım çok bir bütçem yok ucuza...
  9. B

bu monitör alınır mı ?

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-vg24vqe-23-6-kavisli-165hz-freesync-1ms-fullhd-dp-hdmi-monitor-p-97570040/yorumlar?merchantId=316311 piyasada gördüğüm ucuz monitörlerden bir sorun çıkabilir mi aceba kullananlar var mı ?
  10. B

gtx 1080 ti şu an alınır mı ?

5-6k bandında
  11. B

bir arkadaştan alacağım dostum temiz kart testleri yapıldı
  12. B

gördüğüme göre günümüzde gtx 1080ti ekran kartı piyasaya yeni çıkmış güncel ekran kartlarından daha iyi performans veriyor ama ne de olsa 2017 çıkışlı bir kart kararsız kaldım şu an almak mantıklı mı ?
Geri