Sadece Valorant, CS, ETS2 ve Forza oynamak için kullanacağım. Laptopu iyice sıfır yaptıktan sonra 144Hz bir monitör bağlamak istiyorum ama 144 FPS alırmıyım? Videolarını gördüm ama eski videolardı. En son 6-7 ay önceydi sanırım temizlemiştim.
Elimde ASUS ROG G550JK var ve şuan çok fazla ısınıyor ve en basit oyunu bile 30 FPS civarı oynuyorum. Acaba bir format atıp termal macununu yenileyip içini temizlesem biraz da olsa performansı artar mı? Yoksa 2. El bir laptop alacağım.
ASUS ROG G550JK özellikleri:
GTX 850M
İ7-4710HQ
8 GB RAM
RTX gibi teknolojileri sevdiğim için AMD taraftarı değilim pek. Kasa için Max bütçem 25 ama 26'ya üstte söylenilen sistemi buldum. https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=42622 Bu nasıl? 3070 Ti 1080p de kullanılır mı?
Belirttiğim gibi ileride sistemi yükseltme ihtimalim çok yüksek olduğu için monitör de almak zorunda kalmıyım diye 2K seçtim. bunun dışında Bahsettiğiniz 3070 Ti sistemin linkini atabilir misiniz?
1688861142
ya da düşündüm de 1080p de alabilirim öneriniz var mı?
Aslında 3080 Ti gibi güçlü ekran kartlarıyla bir sistem toplamayı düşünüyordum ancak bütçemi biraz düşürmek zorunda kaldım ve 3060 Ti kartına yöneldim. Gelecekte sistemi yükseltme ihtimalime karşı PSU ve anakart gibi parçaları biraz yüksek seçtim. Sistem nasıl...