Byrk isimli üyenin son içerikleri

1. B

Öneri Valorant, CS, ETS2 ve Forza için laptop önerisi.

1-2 ay sonra alacağım şu an sadece araştırıyorum. 1689276629 İndirim ne zaman kadar?
  2. B

Öneri Valorant, CS, ETS2 ve Forza için laptop önerisi.

Valorant, CS, ETS2 ve Forza 4 için laptop arıyorum. Bütçem 20-25K. 2. El de olur.
  3. B

Yeni laptop almam gerekir mi?

Sadece Valorant, CS, ETS2 ve Forza oynamak için kullanacağım. Laptopu iyice sıfır yaptıktan sonra 144Hz bir monitör bağlamak istiyorum ama 144 FPS alırmıyım? Videolarını gördüm ama eski videolardı. En son 6-7 ay önceydi sanırım temizlemiştim.
  4. B

Yeni laptop almam gerekir mi?

Elimde ASUS ROG G550JK var ve şuan çok fazla ısınıyor ve en basit oyunu bile 30 FPS civarı oynuyorum. Acaba bir format atıp termal macununu yenileyip içini temizlesem biraz da olsa performansı artar mı? Yoksa 2. El bir laptop alacağım. ASUS ROG G550JK özellikleri: GTX 850M İ7-4710HQ 8 GB RAM
  5. B

THE WİCTHER 3 FPS SORUNU

Sistem gereksinimlerine bakınca düşük FPS olman gayet normal gözüküyor. Bende i7-4710HQ ve GTX 850M ile 20 FPS alıyorum.
  6. B

PS Plus'tan kalkan oyunları oynayabiliyor muyuz?

Anladım sağolun.
  7. B

Mesela bu ayın oyunlarından birisi COD Cold War'u plustan alınca hesabımıza geliyor üyelik bitse bile oynayabiliyoruz. Doğru mu anladım.
  8. B

PS Plus'a her ay yeni oyun gelip her ay bazı oyunların kalkıyor peki o kalkan oyunları PS Plus aboneleri kalksa bile oynayabiliyor mu?
  9. B

Yeni çıkacak RTX 4060Ti 16GB alınır mı ?

Bende merak ediyorum acaba fiyatı ne kadar oalcak.
  10. B

R5 5600 3060 Ti sistem nasıl?

RTX gibi teknolojileri sevdiğim için AMD taraftarı değilim pek. Kasa için Max bütçem 25 ama 26'ya üstte söylenilen sistemi buldum. https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=42622 Bu nasıl? 3070 Ti 1080p de kullanılır mı?
  11. B

Belirttiğim gibi ileride sistemi yükseltme ihtimalim çok yüksek olduğu için monitör de almak zorunda kalmıyım diye 2K seçtim. bunun dışında Bahsettiğiniz 3070 Ti sistemin linkini atabilir misiniz? 1688861142 ya da düşündüm de 1080p de alabilirim öneriniz var mı?
  12. B

Aslında 3080 Ti gibi güçlü ekran kartlarıyla bir sistem toplamayı düşünüyordum ancak bütçemi biraz düşürmek zorunda kaldım ve 3060 Ti kartına yöneldim. Gelecekte sistemi yükseltme ihtimalime karşı PSU ve anakart gibi parçaları biraz yüksek seçtim. Sistem nasıl...
  13. B

Beyaz 3080 Ti sistem

İlk başta 4070'li hazır sistem almayı planlıyordum ama gün geçtikçe fiyatları arttığı için 2. el 3080 Ti almak daha mantıklı geldi.
  14. B

Beyaz 3080 Ti sistem

Şimdilik sadece sistem toplama hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum 2 ay sonra fln alacağım.
  15. B

Beyaz 3080 Ti sistem

Founders Edition kartlar neden 2. El de ucuz? Bilginiz var mı?
Geri