bysalihidriscan isimli üyenin son içerikleri

1. bysalihidriscan

LİAN Lİ O11 VİSİON COMPACT KASA FANLAR NASIL OLMALI?

Alta 3 reverse duvarada sıvı soğutucu koyup pull push yapabilirsin üstu cam olarak kullan daha güzel duruyor egzozada 2 reverse takmanı öneririm zaten sıvı soğutucu dışarıya atıcak sıcak havayı
  2. bysalihidriscan

MSI Geforce Rtx 5070 Ti 16 GB Shadow 3X OC GDRR7 Ekran Kartı 44999 TL

Kral neden artik youtube video atmıyorsun
  3. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Neyse bende aldıklarımı atmayayım şimdi buraya sonra al satcı fırsatcı oluruz şunu söyleyeyim yakın zamanda Asus rtx 5070 rog strixi 20 bine aldım
  4. bysalihidriscan

Benim 64 lerde kargoya verildi az önce
  5. bysalihidriscan

Bende 64 lugu aldım hala kargolanmadı faturada kesildide
  6. bysalihidriscan

Ne aldın sen kargoya verildi istanbuldayım ilk alanlardan biriyim hala kargoya verilmedi
  7. bysalihidriscan

Amazondan 7800x3d aldım (Magic Teknoloji) açıklama

Iptal etmeye gerek yok dfs den alıman işlemcilerdede sorun çıkıyor magicden alıncada çıkabilir tamamen şans işi
  8. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! Kioxia 2 Tb Ssd 7699TL

Stok yok diyor ödeme kısmında
  9. bysalihidriscan

Lian Li ekosistem toplama

Hocam Lianli demek =Sorun demek Yazılımı beş para etmez demek lianli kendisi başlı başına sorun millet kullanmadan bilmiyor şuanda kullanıyorum 10k lık hydroshift 2 var pompa sesi var mesela valla sadece görüntü 2. Eldede deli gibi satıyor bu arada.
  10. bysalihidriscan

Kasa soğutucu lianli olurdu geri kalanı Asia horse fanları dizerdim fanda lcd şart değilse bir sürü lcd var bende çok boş gelmeye başladı boşa masraf
  11. bysalihidriscan

Bendede full lianli ekosistem var verimlilik olarak çokta iyi değil açıkcası kasası güzel geri kalan çokta iyi değil gözünüzde büyütmeyin
  12. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! Kingston kc3000 2 TB 9300 tl

Böyle hata veriyor :D
  13. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! Kingston kc3000 2 TB 9300 tl

Ya 2 tane stok vardı sepete ekledim adresinize gönderim yapılmıyor diyor nasip değilmiş :D
  14. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! ASUS ROG STRIX B850-A GAMING WIFI 11.999 TL

B850 F olan modeli şuanda kullanıyorum F olan model özellik olarak bir tık daha iyi A serisi zaten giriş olduğunu gösteriyor ve beyaz yapmak için bazı özelliklerden feda ediyorlar F serisi o yüzden bir tık daha pahalı
  15. bysalihidriscan

IPS panel gözümü yoruyor, OLED'e geçersem aynı şey başıma gelir mi?

Hocam ıps göz yoruyor demişsiniz yıllardır ıps kullanıyorum saatlerce başında oturmuşluğum var gram gözümü yormadı kötü bir ıps panel kullanmış olabilirsinız ancak gözünü yoran şey renkler değilse parlaklıksa oled çok daha parlak çok daha yüksek nitlere sahip daha çok göz yorar şuan oledde var...
Geri