bysalihidriscan isimli üyenin son içerikleri

1. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! Lian Li Fan İndirimleri

Sıvı soğutucuya takacaksan pull push yapacaksın sanırım ozaman düz model alacaksın
  2. bysalihidriscan

Tl lcd alabilirsin 1780315118 Mesele lcd değil kullandıkları rullman teknolojisi bu fanlar genel olarak tl sl farketmeksizin yüksek rpm lerde çalışmaya dayanmıyor 2 3 ayda rullman bozuluyor ve sürekli ses yapıyor bunu herkes yaşıyor.
  3. bysalihidriscan

Sattıklarını gönderseler yeter. Bende full+full lianli ekosistem var sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Kalite diye bir şey beklemeyin 3 setten 3 tane fan rullmanı bozuldu görüntüden başka bir şey değil Aldığıma pişman oldum yeni alanlara gazanız mübarek olsun.
  4. bysalihidriscan

LİAN Lİ O11 VİSİON COMPACT KASA FANLAR NASIL OLMALI?

Alta 3 reverse duvarada sıvı soğutucu koyup pull push yapabilirsin üstu cam olarak kullan daha güzel duruyor egzozada 2 reverse takmanı öneririm zaten sıvı soğutucu dışarıya atıcak sıcak havayı
  5. bysalihidriscan

MSI Geforce Rtx 5070 Ti 16 GB Shadow 3X OC GDRR7 Ekran Kartı 44999 TL

Kral neden artik youtube video atmıyorsun
  6. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Neyse bende aldıklarımı atmayayım şimdi buraya sonra al satcı fırsatcı oluruz şunu söyleyeyim yakın zamanda Asus rtx 5070 rog strixi 20 bine aldım
  7. bysalihidriscan

Benim 64 lerde kargoya verildi az önce
  8. bysalihidriscan

Bende 64 lugu aldım hala kargolanmadı faturada kesildide
  9. bysalihidriscan

Ne aldın sen kargoya verildi istanbuldayım ilk alanlardan biriyim hala kargoya verilmedi
  10. bysalihidriscan

Amazondan 7800x3d aldım (Magic Teknoloji) açıklama

Iptal etmeye gerek yok dfs den alıman işlemcilerdede sorun çıkıyor magicden alıncada çıkabilir tamamen şans işi
  11. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! Kioxia 2 Tb Ssd 7699TL

Stok yok diyor ödeme kısmında
  12. bysalihidriscan

Lian Li ekosistem toplama

Hocam Lianli demek =Sorun demek Yazılımı beş para etmez demek lianli kendisi başlı başına sorun millet kullanmadan bilmiyor şuanda kullanıyorum 10k lık hydroshift 2 var pompa sesi var mesela valla sadece görüntü 2. Eldede deli gibi satıyor bu arada.
  13. bysalihidriscan

Kasa soğutucu lianli olurdu geri kalanı Asia horse fanları dizerdim fanda lcd şart değilse bir sürü lcd var bende çok boş gelmeye başladı boşa masraf
  14. bysalihidriscan

Bendede full lianli ekosistem var verimlilik olarak çokta iyi değil açıkcası kasası güzel geri kalan çokta iyi değil gözünüzde büyütmeyin
  15. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! Kingston kc3000 2 TB 9300 tl

Böyle hata veriyor :D
Geri