bysalihidriscan isimli üyenin son içerikleri

1. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Neyse bende aldıklarımı atmayayım şimdi buraya sonra al satcı fırsatcı oluruz şunu söyleyeyim yakın zamanda Asus rtx 5070 rog strixi 20 bine aldım
  2. bysalihidriscan

Benim 64 lerde kargoya verildi az önce
  3. bysalihidriscan

Bende 64 lugu aldım hala kargolanmadı faturada kesildide
  4. bysalihidriscan

Ne aldın sen kargoya verildi istanbuldayım ilk alanlardan biriyim hala kargoya verilmedi
  5. bysalihidriscan

Amazondan 7800x3d aldım (Magic Teknoloji) açıklama

Iptal etmeye gerek yok dfs den alıman işlemcilerdede sorun çıkıyor magicden alıncada çıkabilir tamamen şans işi
  6. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! Kioxia 2 Tb Ssd 7699TL

Stok yok diyor ödeme kısmında
  7. bysalihidriscan

Lian Li ekosistem toplama

Hocam Lianli demek =Sorun demek Yazılımı beş para etmez demek lianli kendisi başlı başına sorun millet kullanmadan bilmiyor şuanda kullanıyorum 10k lık hydroshift 2 var pompa sesi var mesela valla sadece görüntü 2. Eldede deli gibi satıyor bu arada.
  8. bysalihidriscan

Kasa soğutucu lianli olurdu geri kalanı Asia horse fanları dizerdim fanda lcd şart değilse bir sürü lcd var bende çok boş gelmeye başladı boşa masraf
  9. bysalihidriscan

Bendede full lianli ekosistem var verimlilik olarak çokta iyi değil açıkcası kasası güzel geri kalan çokta iyi değil gözünüzde büyütmeyin
  10. Gamebooster 240mm Infınıty Argb Borulu Sıvı Soğutucu Kfg tam

Satılık Gamebooster 240mm Infınıty Argb Borulu Sıvı Soğutucu Kfg tam

Merhabalar Arkadaşlar ürün çok temiz çok az kullanıldı Argb borulu şık bir üründür bütün aparatlar tamdır kutu içeriği eksiksizdir kutu fatura garanti tamdır
    2,400.00 TRY
  11. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! Kingston kc3000 2 TB 9300 tl

Böyle hata veriyor :D
  12. bysalihidriscan

❌İndirim Bitti! Kingston kc3000 2 TB 9300 tl

Ya 2 tane stok vardı sepete ekledim adresinize gönderim yapılmıyor diyor nasip değilmiş :D
  13. Asus Tuf B650-Plus Atx Anakart Kfg Tam
    Satılmış

Satılık AMD Asus Tuf B650-Plus Atx Anakart Kfg Tam

Merhabalar Arkadaşlar Anakart Sıfır ayarında çok az kullanıldı Kutu fatura garanti Tam Incehesap faturalıdır. Hiç bir sorunu sıkıntısı yoktur garantisi devam etmektedir
    6,500.00 TRY
  14. Lian Li HydroShift Sıvı Soğutucu Fanları

Comment by 'bysalihidriscan' on the classified ad 'Lian Li HydroShift Sıvı Soğutucu Fanları'

Istanbul bağcılardayım gelin buyrun sizin olsun hocam 1k ya
Geri