Gayet iyi değerleri alabilirsin bende dün crucıal ssd aldım 2. Elden biraz sonrada bir arkadaşa m2 ssd satıcam samsunglarda sağlık kolay kolay düşmüyor.
Benim yazdıklarımı okumayan muhtelemen 3.5 IQ lu birisin çoluk çocukla laf dalaşına giremem hiç.
1790868654
Bence susmalısın en iyisi Aula f75
Garibim hayatında auladan başka klavye kullanmamış
Kendi custom klavyemi yaptım kullanıyorum pcb kaliteli kullandım bütün switchleri loopladım linear ttc switch kullandım forumdaki bir çok kişinin toplam hayatı boyunca göremeyeceği kadar fazla klavye kullandım ama en iyisi kesinlikle aula f75 di.
Şuanki fiyata göre alınacak klavye değil kesinlikle alternatif çok fazla var bu arada klavye ile kasa arası 50cm max 70 olsun okadarda yoktur bu aralıkta 2.4 ghz bağlantı kopacaksa başlarım öyle klavyeye
1790789760
Ikinci elde Tuf serisinden b650 falan olursa daha güzel olur prime bom boş bir...
En büyük sorunu çoğu kullanıcıda cıft tıklama kalitesiz pcb 2.4 ghz bağlantı sorunları bizzat kendi kullandığım klavyedede bu sorunlar vardı dedim heralde bana denk gelmiştir 3 4 tane değiştirdim hepsinde vardı bazılarında olmuyormuş ama şu klavyenin sıfırının max edecek rakamı 2k dır.
Ryzen 7 980x3d
Rtx 4080 supet Aero
Anakart x870 prime 65 k ya aldım
Gskill 32gb ram
Asus rog slc 360 soğutucu
Sistemi 65k ya aldım kfg tam hepsinde bazıları sıfıra yakın 1 1.5 aylık
Hepsi birbirinden az uzakta kullanmak gerekiyor bendede
Darmoshark top75
Darmoshark M3s varun
Lianli Wireless kontrolcü var bunlarda bile sinyaller karışıyor