Hocam ıps göz yoruyor demişsiniz yıllardır ıps kullanıyorum saatlerce başında oturmuşluğum var gram gözümü yormadı kötü bir ıps panel kullanmış olabilirsinız ancak gözünü yoran şey renkler değilse parlaklıksa oled çok daha parlak çok daha yüksek nitlere sahip daha çok göz yorar şuan oledde var...
Eğer siyah beyaz takıntın yoksa alınabilecek en mantıklısı bu hem orta segment bir kart hemde albenisi var taksit olayına bakarsın: https://pckolik.com.tr/urun/RTX-5080-GAM-TR-OC-W?ref=akakce&v=1.5.8
Güle güle kullanın bende yeni aldım lcd lerime 9 pin yetmedi güzel ürün lianli ekosistemi bozmamak gerek hem pwm hem 9 pin çoklayıcı olarak güzel iş görür gibi
Yanlış temudan prism pro reverseler var bayada güzel tasarımı var 65 cfm hava akışı var ve gerçekten 65cfm hava veriyor 1 hafta öncesine kadar kullanıyordum 4 lü set alınca dahada uyguna geliyor 1200 tl ye almıştım vergi dahil
@TsuchinagaHiyori hocam kasaya ufak güncelleme yaptım bütün fanları lianli çevirir strimer aldım lianli ekosistem kurdum nasıl olmuş bütün fanlar lcd usb boş yer kalmadığı için sadece duvardakiler aktif usb hub alıp bütün lcd leri aktif edicem
Lianli olan için değilde evrensel dikey aparatlar var beyazlarıda oluyor araştırıp öyle bir şey alabilirsiniz
1764356811
Hocam güzel kar ettik aparattan stok gelmiş yeniden 3.5 k civarında