BySeKa isimli üyenin son içerikleri

1. B

Tek Çekirdek Performansı İçin Donanım Seçimleri

Reisim bundan 6 ay öncesine kadar r5 1600 gtx1050 ti ile bile sorunsuz oynuyordum valorant a suan orta duzey ne takarsan tak zaten kitap gibi oynatıyor valo tarafını pek önemsemiyorum. Knight daha ağır bastığından o da tekli çekirdek performansına bağlı olduğundan x3d mevzusunu çok...
  2. B

Katıldığın için teşekkür ederim öncelikle. Intel olarak ezbere kazınmış tekli çekirdekte daha iyi performans algısı var ama amd ile arasında ki fiyat farkı kadar performans farkı olduğunu düşünmediğimden amd tercih etmek istedim. Yanılıyor muyum ?
  3. B

İlk kez forumda konu açıyorum sanırım forum olarak seçmeliydim soru/ teknık sorun olarak konuyu açtım. Sence hata mı ettim ? Ayrıca r7 9700x teklif çekirdek bakımından r7 7800x3d ile hemen hemen aynı değil midir ?
  4. B

İyi forumlar, Ağırlıklı olarak Knight Online ve Valorant oynayacağım için tekli çekirdek performansının ön planda olduğu (Knight online için) 1080 p için üst düzey hangi donanımları tercih etmeliyim. İlgilenen, yorumlayan, vaktini ayıran herkes için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Geri