bysemo22 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Iphone 17 vs S25 Plus

başkası sizin story bakınca düşük gözüküyor bulanık az
  2. B

yanılmıyorsunuz ama başkasında düşük gözüküyor bence bunu daha samsung güncellemedi o yüzden iphone işte
  3. B

bu dogru mu yoksa yanlış bilgi mi?
  4. B

Çalışılan yer primi vermiyor

Selamlar arkadaşlar. 3 Temmuz'da bir iş yerine girdim, kargocuydum. Taşeron firmaydı, neyse girdim, 5 ay çalıştım. Son 2 hafta öncesinden istifa dilekçemi yolladım, son 10-15 gün kalmıştı çıkmama. Ben plan yapıyordum, çıkacağım ve taşınıcaktık. Ev bulamadık, neyse ilettim, 30 Kasım son çalışmam...
  5. B

Türk telekomdan 250 TL Petrol Ofisi Kuponu

alamadım ya
  6. B

🔥İndirim Redbull 6x 250ml - 254TL

tam unutmuştum almadım eyv hocam uyarınız için valla :) Zaten kalp çarpıntı yapıyor çok kahve de tüketiyorum azaltmam lazım.
  7. B

🔥İndirim İphone 17 256gb Sis Mavisi 73.999 TL

Alınmaz bence çok para 🫰
  8. B

❌İndirim Bitti! Adidas Aspyre Beyaz Erkek Sneaker JI2119 1649TL

bol kumaş pantolon altına yakısır mı acaba?
  9. B

Çok kararsızım ne yapmalıyım?

Selamlar arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar kafam çok karışık 5 ay depoda çalıştım yks çalıştım üni okumadım ama bıraktım neyse berber olmak istiyorum hedefim bu ve ben normal sıradan mahalle berberi olmak veya oraya gidip çıraklıkla öğrenmek istemiyorum uzun ve meşakatli ve öğretmiyorlar da...
  10. B

🔥İndirim 🔥Koton Kadın Crop Sweatshirt Sadece 177 TL🔥🔥

Bu yarım sweatla maliyeti yok ondandır haha
  11. B

2 aylık Masterclass ile erkek kuaförlüğü öğrenilir mi?

Selamlar arkadaşlar, liseden lojistik mezunuyum. Depoda 5 ay kargocu olarak çalıştım. Şu an erkek kuaförü kursları var, bir tane buldum. Hafta içi 9-5 öğretecek, masterclass şeklinde birebir. 2 aya öğrenir miyim? Herkes "1 aya bile öğrenirsin" diyor. Hevesim var zaten, kargoculuğu da seviyorum...
  12. B

🔥İndirim Puma Smash 3.0 Buck Spor Ayakkabı 43 674,59TL

Alsam mı la tam pembe değil gibi yahu
  13. B

🔥İndirim Philips one blade 840₺

720₺ ye almasammı ya?
  14. B

🔥İndirim N11 YURTDIŞI SAATLERİNDE %20 İNDİRİM

https://m.n11.com/urun/curren-8442-siyah-erkek-kol-saati-40793427 Nasıl alınır mı?
Geri