Dostlar selam eyupspor macına gidecektik pazar gunu bir bilet aldkı ben kendime alamadım bu instagramda falan cok goruyorum bilet devir eden cok kisi var bu devir işlemleri nasıl yuruyor tam olarak ve karsımdaki kisiye nasıl guvenebilirim hic yapmadım daha once bilgisi olan varsa yardım ederse...
Selam öncelikle Zeynep ben 18 yaşındayım BESYO 1.sınıf öğrencisiyim. Şu an için tek hedefim az da olsa kendi gelirimi saglamak ve elimdeki parayla da yatırımla kar elde etmek ailem aylık 1000-3000 lira arasında harçlık veriyor ve bu parayı yatırıma koymak istiyorum ve bu işlerle hiç alakam yok...
Selam dostlar, telefon alacağım bütçem 7000 TL'ye kadar benim için önemli olan kamerası ve pil ömrü tek oynayacağım oyun Mobile Legends olacaktır. Önerilerinizi bekliyorum.
Huawei d15 Kullanıyorum arada canım sıkılıyor oyun oynamak istiyorum doğal olarak Valorant çok sistem gerektiren bi oyun değil sizce oynatır mı? i5-1135G7 İŞLEMCİ 8,00 GB RAM İntel IRISXe ekran kartı
anladım mezun olmada sıkıntı yaşamam yani çünkü ben BESYO düşünüyorum genelde sporda vs olacağım. Bu sınav tarihlerini falan takip edeceğim bir sayfa var mıdır?
Selam, 11.sınıf sözel öğrencisiyim seneye açığa geçmeyi düşünüyorum fakat süreç hakkında bir bilgim yok. Sözel olduğum için 11-12. sınıf matematiği görmüyorum açığa geçersem bunlardan muaf olacak mıyım? Yani sadece sözel dersleri mi göreceğim yüzeysel bir şekilde genel süreçi anlatacak var mı...
yeni laptoplarda böyle bir şey yok gömülü pil ben dediğim gibi 80e kadar şarj edip 50de kapatıp okula gideceğimi döndüğümde 20-30 dolaylarında şarja takıp yine 80 civarlarında çıkarıp böyle devam etmeyi düşünüyorum
Zaten çok kullanmıyorum okula gidiyorum 9 saat kapalı kalıyor dediğiniz gibi %50de bırakıp kapatacağım 20 olunca 80e kadar şarj edeceğim daha sonra çıkarıp %50de bırakıp gideceğim Tekrardan bu döngüyle şuanlık taşımıyorum laptopu evdeyim sürekli prizde kullanmam o hatayı bir kere yaptım
Dostlar selam d15 laptop kullanıyorum bataryanın ömrü uzun olması için 80e kadar şarj ettikten sonra çıkarıp 20ye kadar kullanıyorum ve 20 olunca tekrar 80e kadar şarj ediyorum doğru mu yapıyorum? Haftada bir kez tamamen şarj ve deşarj yapmalı mıyım? Ömrünü uzatmak için neler yapabilirim
Dostlar bugün aldım bilgisayarı şu aile modu ofis modu gibi modları nerden açacağım? Pc managera girdim ama bulamadım kullanan bilen varsa yardım edebilir mi