C:\kerem isimli üyenin son içerikleri

1. C:\kerem

Ekran kartı sürücüsü yüklenirken takılma

Laptop kullanıcısıyım, AMD Radeon 530 ekran kartımın sürücüsünü yüklemeye çalıştığımda bilgisayar donuyor yani ekran, klavye, fare bir fotoğrafa bakar gibi duruyor. Lenovo'nun sitesinden, AMD'nin sitesinden ve bunların farklı sürümlerini denedim. Hepsinde aynı olay oluyor. Windows Update'in...
  2. C:\kerem

PhoenixOS PUBG Mobile harici oyun açmıyor

Kanka bilgisayar oyunları bin basar da oynamak istedim sadece neden böyle dedin ki :D?
  3. C:\kerem

PhoenixOS PUBG Mobile harici oyun açmıyor

Sadece PUBG Mobile oyununu açabiliyorum benim denediğim kadarıyla. Onun dışında bir oyun açmak istediğimde ya açılmadan kapanıyor ya da açıldıktan kısa bir süre sonra kapanıyor. Nasıl diğer oyunları da oynayabilirim?
  4. C:\kerem

Zoom'da Connecting... ekranında kalma

Canlı derslerime girmek istediğimde tarayıcı üzerinden girmek zorunda kalıyorum,önceden bir sorun yoktu fakat 2 gündür uygulama üzerinden girmek istediğimde Connecting... yazısı sonsuza dek duruyor,derse giremiyorum.Bağlantınızı kontrol edin,IP ve DNS ayarlarını kurcalayın gibi şeyler söylendi...
  5. C:\kerem

Dizi film önerisi?

Konuyla alakasız biraz ama ben Porçayın şarkıları gibi şarkıları seviorum şarkı önerir misiniz?
  6. C:\kerem

Minecraft koordinatlar gözükmüyor

Sorunu çözdüm.
  7. C:\kerem

Minecraft koordinatlar gözükmüyor

O kadar Minecraft oynamışlığım var karşıma ilk defa çıkıyor. Çözümünü bilen var mı? (Önceden normaldi)
  8. C:\kerem

Google'un amacı ne?

Böyle reklam çıkarttı karşıma amacı ne Google'un? Kaldırmaları gerekli bence.
  9. C:\kerem

150TL'ye mouse önerisi

G102 almaya karar verdim 154 TL'ye fakat Amazondan hiç alışveriş yapmadım ama en güvenli yerlerden biri sıkıntı çıkmaz herhalde.
  10. C:\kerem

150TL'ye mouse önerisi

Kaliteli durmuyor derken neye göre dediniz?
  11. C:\kerem

150TL'ye mouse önerisi

Ben Smx-r44 alacaktım sizce nasıl?
  12. C:\kerem

150TL'ye mouse önerisi

bütçe max 150tl üstüne 50 ekle vs demeyin. Mouse küçük olsun istiyorum (Rampage alacaktım çok kötülediler ki vazgeçtim)
  13. C:\kerem

Rampage RM-K2 X QUADRO vs RM-K8 HAWKER

Hangisini tercih etmeliyim? RM-K2 RM-K8 1598487482 Ben RM-K8'i daha çok beğendim mikrofon kapama tuşunun olduğu yer falan güzel geldi.
  14. C:\kerem

Bu forum çok seviyorum

sen türkçe bilmeyen
  15. C:\kerem

İş yerinde acil yardım

Banlandın kardeşim geçmiş olsun
Geri