Artık yardımcı olurlar yada olmazlar süreci tekrardan burada paylaşırım
1761813468
51.500 vermiştim dediğiniz gibi elektronik biraz şans işi. Ben de yazın...
En azından kafan ağrımıyor bu konuda çok düşünmüyorsun optimizasyonu iyi yapıyorlar. İşten eve geliyordum basıyordum tuşa oynuyordum oyunumu. Yakın bir...
Hocam yalan söyleyecek halim yok ne yaşadıysam onu anlattım. Ha belki de bana denk gelmiştir benim bahtım karadır onu bilemem ama şu bir gerçek ki bu konuda...
RTX 2060 ilk çıktığı sene gidip sistem toplamıştım 3 sene dona dona oyun oynamaya çalışmıştım. Daha sonrasında satıp xbox series s almış ve 2 sene oyunun...
Benim lugatta bu "Some PC problems" olmuştur.
Şu an işlerim için mac kullanıyorum yıllarca pc kullanmaya çalışmış ve akıcı oyun deneyimini sadece ama...
Hocam haklı olabillirsiniz ama bu fiyatlara toplayacağım sistemde nvidia olarak 5070 alabiliyorum. 5070 de beni çok tatmin etmezmiş gibi hissediyorum. Çok...
Kapalı kullanıyordum zaten ancak şu anda herhangi bir yazılımsal düzeltmeyle bu işin çözülebileceğini düşünmemeye başladım. Bir oyunda değil oynadığım her 5...
Şu an yaşıyorum o pişmanlığı. Nvidia için de aynısı geçerli ama önceki 2 sistemim de nvidiaydı ve benzer problemleri o sistemlerde de yaşadım. Sıkıntı ben...
Evet güncellemeleri paylaşmak istiyorum. Akşam saatlerinde tekrar driverları silip bir kez daha kurayım dedim. Güvenli modda başlattığım bilgisayarda ddu...