Güncelleme:
Bugün itibariyle cihazdan hala haber gelmeyince gaming geni arayıp bilgi almak istedim. Müşteri temsilcisiyle iletişime geçtiğimde bana cihazın...
Hocam acaba gaming genin sattığı ürünlerde bir problem olabilir mi? Bu süreçte forumda çok aktif oldum ve gaming genden ürün alan diğer kişilerin de benzer...
Stabilite sorunlarını ne yapacağız? İşlemcinin ekran kartını yeterince besleyemediği senaryoda %1 ve %0.1 low düşüşleri bahsettiğim senaryoya göre çok daha...
Kullanım senaryolarına göre değişir. Arkadaş muhtemelen 1080p de düşük grafikli fps oyunları oynayacak ve maksimum stabilite istiyor veya benim bir yakın...
Hocam sistemi gaming gen tr den mi topladınız?
Geçen ay gaming gen den 7500f, rx 9070xt, lexar thor 2*16 ram, a620mk anakart, fsp 750w 80+ psu lu bir kasa...
Anladım ürünü ben de satın aldım. Bugün elime geçti. Bildiğim kadarıyla geçen haftalarda I240 modeli de bu fiyattaydı ve o bir tık daha iyi sanırım. Kasam...
Msı Mag Corelıquıd A13 240 240 Mm Argb LGA1700 Sıvı Işlemci Soğutucusu
https://app.hb.biz/eyWgyAp9Sf6D
Toplam 30$ Hediyeyi alabilmek için iki linki de...
Hocam elimde 2 slot 16 ram var. Ben aktif şekilde after effects blender gibi programlar kullanıyorum. Şu anda macbbok m4 yetiyor. Yarın öbür gün 32*4 bile...