c0rbius isimli üyenin son içerikleri

1. c0rbius

Alan wake 2 stutter sorunum var

Tamamen optimizasyon. Söylediğin oyunlarda ben de bi problem yaşamadım.
  2. c0rbius

Wukongda nadir olsa da oluyor rahatsız etmez. Silent hill 2 sakın alma aynı problem onda da var. Silent hill f var o ayynı sene çıktığı için olsa gerek çok büyük bir problem yaşamadım. Arada oluyordu ama çok nadir. Bitirdim oyunu yani rahatsız etmedi.
  3. c0rbius

Anlaşmalı oldukları bir nvidia karta geçersen neden olmasın :)
  4. c0rbius

RX 9070XT Ryzen 5 7500F Fps drop (Gaming gen servis rezilliği)

Güncel olarak ekran kartım ve ramlerim hariç her parçayı değiştirdim. Güncel sistemim: ryzen 7 9700x gigabyte b850m force msi coreliquid a13 240mm aio asus prime rx9070xt msi mpg a850gs A tier psu lexar thor 32 gb ddr5 Bu değişikliklerden sonra bile alan wake 2 ve silent hill 2 gibi oyunlarda...
  5. c0rbius

Bro benim konularıma bakarsan görürsün. Unreal engine ile yapılmış oyunlarda amd kartlarda problem çıkıyor. Servise de gönderdim sistemi sonuç çıkmadı. Hatta abdullah bey bile ekran kartında sorun olabilir dedi ama incelemelerime göre çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor. 7500f işlemcim vardı 9700x le...
  6. c0rbius

Keşke Bundanım Olsa :(

İşim değilse, zorunda değilsem sadece oyun için bir pc ye 10 bin dolar para vermek hiç mantıklı gelmiyor bana. 5070 lı bir pcden alacağın zevkin üzerine %10 katkı sağlamaz.
  7. c0rbius

❌İndirim Bitti! MSI KASA PSU İNDİRİMLERİ

Düz G alacaktım ama stokları bitti ben de GS modelini aldım. A tier bir psu 10 sene de garantisi var sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
  8. c0rbius

İkinci el aldığım PSU da PCI-E kablosu eksik.

Konuştum bakacağını söyledi. Bulamazsa götürüp iade edicem.
  9. c0rbius

Kral mevzu o değil normalde psu yu sıfır alsam 2 tane daha PCIE kablosu çıkıyormuş ama psu yu aldığım kişi bu kabloyu kaybetmiş. 1 tane PCIE kablosu bulmam gerekiyor yada dönüştürücü lazım dönüştürücü kullanmak da sağlıklı değil deniyor.
  10. c0rbius

İkinci elden 3 senelik bir MSI A850G psu aldım ancak birkaç kablosu eksik. -sadece 1 adet SATA&MOLEX kablosu var m2 ssd kullanacağım için sorun oalcağını düşünmüyorum ancak 2 adet olması gereken PCI-E kablolarından sadece 1 adet var o da 8+8 pin sağlıyor ancak benim ekran kartım ASUS PRIME RX...
  11. c0rbius

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Hangi bankalarla denediniz?
  12. c0rbius

Enaba'da "SPRING" koduyla %8 indirimle 2073 TL ye geliyor.
  13. c0rbius

Kod satın alınır
  14. c0rbius

indirim devam ediyor mu?
  15. c0rbius

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Crimson desert key satmak isteyenler iletişime geçebilir.
Geri