c0rbius isimli üyenin son içerikleri

1. c0rbius

🔥İndirim MSI KASA PSU İNDİRİMLERİ

Düz G alacaktım ama stokları bitti ben de GS modelini aldım. A tier bir psu 10 sene de garantisi var sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
  2. c0rbius

İkinci el aldığım PSU da PCI-E kablosu eksik.

Konuştum bakacağını söyledi. Bulamazsa götürüp iade edicem.
  3. c0rbius

Kral mevzu o değil normalde psu yu sıfır alsam 2 tane daha PCIE kablosu çıkıyormuş ama psu yu aldığım kişi bu kabloyu kaybetmiş. 1 tane PCIE kablosu bulmam gerekiyor yada dönüştürücü lazım dönüştürücü kullanmak da sağlıklı değil deniyor.
  4. c0rbius

İkinci elden 3 senelik bir MSI A850G psu aldım ancak birkaç kablosu eksik. -sadece 1 adet SATA&MOLEX kablosu var m2 ssd kullanacağım için sorun oalcağını düşünmüyorum ancak 2 adet olması gereken PCI-E kablolarından sadece 1 adet var o da 8+8 pin sağlıyor ancak benim ekran kartım ASUS PRIME RX...
  5. c0rbius

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Hangi bankalarla denediniz?
  6. c0rbius

Enaba'da "SPRING" koduyla %8 indirimle 2073 TL ye geliyor.
  7. c0rbius

Kod satın alınır
  8. c0rbius

indirim devam ediyor mu?
  9. c0rbius

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Crimson desert key satmak isteyenler iletişime geçebilir.
  10. c0rbius

🔥İndirim Pasabahce Pub Kulplu Bira Bardağı İKİLİ 300₺

Ben de aldım bundan dün geçti elime. Gayet kallavi, ağır, kaliteli. Hayalleri süsleyen o bira bardağını bulmuş bulunmaktayım.
  11. c0rbius

Şuan bilgisayar almalı mıyım..

Black friday i bekleyebilirsin. Bu ayın 28'i diye biliyorum.
  12. c0rbius

TOPLAMA PC SON HALİ (ÖNERİ VE ELEŞTİRİ)

10 numara sistem de bu sisteme x serisi bir anakart çok daha iyi olurdu. Anakartın pcie 5.0 özelliği var mı baktınız mı?
  13. c0rbius

Toplama Sistem Eksilerini Artılarını Belirtirseniz Çok Sevinirim

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850m-force-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1188312280.html Bu fiyata b850 anakart alabiliyorsun. Amazonda peşine 6 ay taksit var. PCIe 5.0 destekliyor. 2 slot ram olması korkutabilir ama 2 slotun amd tarafında çok daha stabil ve performanslı...
  14. c0rbius

Xbox Series s alınır mı

Bu fiyata güncel oyunları oynatan bu seviyede bir cihaz bulmak imkansız gibi bir şey. Bütçe bu seviyelerdeyse tek seçenek series s. İlk çıktığı senealmıştım 2 sene kullandım gayet memnundum. Bu arada alacaksan 2. el almanı tavsiye ederim. 8-9 bandına çok rahat çözersin.
  15. c0rbius

Çözüldü✓ Virüs programı indirmeme gerek varmı?

Kaspersky total security key satanlar var çok uyguna onlara bakabilirsin çok istiyorsan ama önermem yani sistemin stabilse hiç dokunma.
Geri