Wukongda nadir olsa da oluyor rahatsız etmez. Silent hill 2 sakın alma aynı problem onda da var. Silent hill f var o ayynı sene çıktığı için olsa gerek çok büyük bir problem yaşamadım. Arada oluyordu ama çok nadir. Bitirdim oyunu yani rahatsız etmedi.
Güncel olarak ekran kartım ve ramlerim hariç her parçayı değiştirdim. Güncel sistemim:
ryzen 7 9700x
gigabyte b850m force
msi coreliquid a13 240mm aio
asus prime rx9070xt
msi mpg a850gs A tier psu
lexar thor 32 gb ddr5
Bu değişikliklerden sonra bile alan wake 2 ve silent hill 2 gibi oyunlarda...
Bro benim konularıma bakarsan görürsün. Unreal engine ile yapılmış oyunlarda amd kartlarda problem çıkıyor. Servise de gönderdim sistemi sonuç çıkmadı. Hatta abdullah bey bile ekran kartında sorun olabilir dedi ama incelemelerime göre çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor.
7500f işlemcim vardı 9700x le...
İşim değilse, zorunda değilsem sadece oyun için bir pc ye 10 bin dolar para vermek hiç mantıklı gelmiyor bana. 5070 lı bir pcden alacağın zevkin üzerine %10 katkı sağlamaz.
Kral mevzu o değil normalde psu yu sıfır alsam 2 tane daha PCIE kablosu çıkıyormuş ama psu yu aldığım kişi bu kabloyu kaybetmiş. 1 tane PCIE kablosu bulmam gerekiyor yada dönüştürücü lazım dönüştürücü kullanmak da sağlıklı değil deniyor.
İkinci elden 3 senelik bir MSI A850G psu aldım ancak birkaç kablosu eksik.
-sadece 1 adet SATA&MOLEX kablosu var m2 ssd kullanacağım için sorun oalcağını düşünmüyorum
ancak 2 adet olması gereken PCI-E kablolarından sadece 1 adet var o da 8+8 pin sağlıyor ancak benim ekran kartım ASUS PRIME RX...