Hocam emin olun sandığınız gibi değil. Mac ortamı bana çok daha rahat geliyor ki bu oyunun tamamını da macbook airımda geliştirip yayınladım. Arkada photoshop, after effects, tarayıcı, unity ve rider açıkken bu projeyi geliştirmek çok da rahat değildi ki bu baştan sona 2d bi projeydi. Şimdi 3d...
Ben biraz daha ileriye yönelik düşündüm. Başlangıçta ortalama her sistem iş görür zaten.
1789760214
Hocam madem öyle düşünür müsünü bilmiorum ama dediğim gibi macbook için sistemimi satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz konuşabiliriz.
r7 9700x cpu
asus prime 9070xt gpu
gigabyte b850m force anakart...
Ben unity ile çalışıyorum. Unreal Engine ile de iyi çalışıyor. Onun dışında yan programlarda blender, photoshop, after effects, illustrator gibi programlarla inanılmaz iyi çalışıyor özel optimizasyonları var. Tasarım sektöründe de yaklaşık 1.5 sene animatör olarak çalıştım apple cihazlar sektör...
Hocam ben de oyun yapıyorum ve ilk profesyonel pozisyonum için hazırlanıyorum. Şu anda tüm sistemlerimi satıp bir macbbok pro almayı planlıyorum ki elimde r7 9700x ve 9070xt li bir kasa artı m4 macbook air var. Eğer oyun oynamayı düşünmüyorsanız ve sadece işe odaklanmak istiyorsanız size de...
Başka bir forumda 800 tl ye satılmış kod var görünce biraz üzüldüm 15-20 dk ile kaçırmıştım. Başka da ilan göremedim.
1780947918
Aradığım fiyata bulursam alacağım bulamazsak bekleriz artık