Kral mevzu o değil normalde psu yu sıfır alsam 2 tane daha PCIE kablosu çıkıyormuş ama psu yu aldığım kişi bu kabloyu kaybetmiş. 1 tane PCIE kablosu bulmam gerekiyor yada dönüştürücü lazım dönüştürücü kullanmak da sağlıklı değil deniyor.
İkinci elden 3 senelik bir MSI A850G psu aldım ancak birkaç kablosu eksik.
-sadece 1 adet SATA&MOLEX kablosu var m2 ssd kullanacağım için sorun oalcağını düşünmüyorum
ancak 2 adet olması gereken PCI-E kablolarından sadece 1 adet var o da 8+8 pin sağlıyor ancak benim ekran kartım ASUS PRIME RX...
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850m-force-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1188312280.html
Bu fiyata b850 anakart alabiliyorsun. Amazonda peşine 6 ay taksit var. PCIe 5.0 destekliyor. 2 slot ram olması korkutabilir ama 2 slotun amd tarafında çok daha stabil ve performanslı...
Bu fiyata güncel oyunları oynatan bu seviyede bir cihaz bulmak imkansız gibi bir şey. Bütçe bu seviyelerdeyse tek seçenek series s. İlk çıktığı senealmıştım 2 sene kullandım gayet memnundum. Bu arada alacaksan 2. el almanı tavsiye ederim. 8-9 bandına çok rahat çözersin.