c0rbius isimli üyenin son içerikleri

1. c0rbius

🔥İndirim Pasabahce Pub Kulplu Bira Bardağı İKİLİ 300₺

Ben de aldım bundan dün geçti elime. Gayet kallavi, ağır, kaliteli. Hayalleri süsleyen o bira bardağını bulmuş bulunmaktayım.
  2. c0rbius

Şuan bilgisayar almalı mıyım..

Black friday i bekleyebilirsin. Bu ayın 28'i diye biliyorum.
  3. c0rbius

TOPLAMA PC SON HALİ (ÖNERİ VE ELEŞTİRİ)

10 numara sistem de bu sisteme x serisi bir anakart çok daha iyi olurdu. Anakartın pcie 5.0 özelliği var mı baktınız mı?
  4. c0rbius

Toplama Sistem Eksilerini Artılarını Belirtirseniz Çok Sevinirim

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850m-force-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1188312280.html Bu fiyata b850 anakart alabiliyorsun. Amazonda peşine 6 ay taksit var. PCIe 5.0 destekliyor. 2 slot ram olması korkutabilir ama 2 slotun amd tarafında çok daha stabil ve performanslı...
  5. c0rbius

Xbox Series s alınır mı

Bu fiyata güncel oyunları oynatan bu seviyede bir cihaz bulmak imkansız gibi bir şey. Bütçe bu seviyelerdeyse tek seçenek series s. İlk çıktığı senealmıştım 2 sene kullandım gayet memnundum. Bu arada alacaksan 2. el almanı tavsiye ederim. 8-9 bandına çok rahat çözersin.
  6. c0rbius

Çözüldü✓ Virüs programı indirmeme gerek varmı?

Kaspersky total security key satanlar var çok uyguna onlara bakabilirsin çok istiyorsan ama önermem yani sistemin stabilse hiç dokunma.
  7. c0rbius

Çözüldü✓ Virüs programı indirmeme gerek varmı?

Bro boşver JJ hesabı gelen virüsleri pompalıyla kovalarsın.
  8. c0rbius

🔥İndirim 🔥KTC 27" 2K IPS OYUNCU MONİTÖRÜ 5299 TL🔥🔥

Anladım hocam olabilir. Markayı da çok duymadım aslında. Almayı düşünen kişiler satıcıya vesaire dikkat etsinler. 1763839900 Bozdan teklonoji çok da güvenilir gelmedi hepsiburadaki puanlar farklı satıcıdan gelmiş olabilir.
  9. c0rbius

Kardolar Spor İçin Öneri Lazım

Kardo öncelikle diğer kardolar yazmadan ilk ben yazayım dedim. Dwayne johnson (the rock)-özgür özel-arnold-john cena-tuna tavus veya hakan fidan gibi olmama hedefini çok doğru buluyorum kardo. Günde 1.000.000 miligram et tüketebildiğini (MAŞALLAH) söylemen çok iyi oldu çünkü ne 1 mikrogram altı...
  10. c0rbius

Ryzen7 7800x3d Rx9070xt li sistem için bu parçalar uyumlu çalışır mı?

Ben de 9700x ve 9070xt li bir sistem topluyorum. Anakart tercihim bu oldu. PCIe 5.0 mevcut anakartta. Wifi sizin için önemli değilse bakabilirsiniz. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850m-force-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1188312280.html
  11. c0rbius

🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Bende A13 240 aldım. Bu kod mevzusunun son tarihi nedir bilen var mı?
  12. c0rbius

🔥İndirim Pasabahce Pub Kulplu Bira Bardağı İKİLİ 300₺

Aranızın iyi olduğu tekeller varsa elinizde bira bardağı var mı diye sorarsanız bedavaya markalı da olsa promosyon bardaklardan edinebilirsiniz.
  13. c0rbius

RX 9070XT Ryzen 5 7500F Fps drop (Gaming gen servis rezilliği)

Hocam benim de şüphelerim o yönde. Bana tüm parçaları servise göndereceğiz dediler sonrasında sadece ramleri gönderdik dediler. Ürünü teslim alır almaz ekran kartını söküp kendim servise götüreceğim. Ürünü aldım 10 gün uğraştım. Servise verdim 20 gündür bekliyorum neredeyse. Bir 20 gün daha...
  14. c0rbius

RX 9070XT Ryzen 5 7500F Fps drop (Gaming gen servis rezilliği)

Güncelleme: Bugün itibariyle cihazdan hala haber gelmeyince gaming geni arayıp bilgi almak istedim. Müşteri temsilcisiyle iletişime geçtiğimde bana cihazın sadece RAMLERİNİN yetkili servise gönderildiği ve haber beklediklerini söylediler. Şaka gibi ama ramlerden şüphelendikleri için sadece o...
Geri