Sıvı soğutucumun LCD ekranı sürekli USB bağlantısı kesiyor şöyle söyleyeyim; ekranda görüntü gitmiyor kesilmiyor sadece bağlantı kopuyor ve sebebini bulamadım.
USB bağlantısı koptuğunda sistemde bir kaç hata atılıyor ve lian li nin aygıt yöneticisinde isminin gittiğini görüyorum. Ardından LCD...
Eğer ki böyle bir sorunsa sorun olmaz. İşlemcimin hem garantisi devam ediyor hem de kaskolu yani değişime göndertirim.
1751542352
Zaten bir durum fark ettim, işlemcim nedense 3ghz gösteriyor bios içerisinde. Bunun bu kadar az olmaması gerekiyor. 5.4ghz diye biliyorum eski sistemden.
Evet hocam, işlemci ekran kartı ve ssd zaten ddr4 sisteminden çıkardığım parçalar. Anakartım Gigabyte B760M DS3H dı MSI MPG Z790 EDGE WIFI DDR5 yükselttim yeni ram çektim oraya taktım parçaları.
1750886410
Sistemi sökerken bir zarar verdiğimi düşünmüyorum, özellikle dikkat ettim. Yani anakart ve...
keşke imkanım olsada denesem bilgisayarcıları arayıp soruşturucam elinde dahili ekran kartlı işlemcisi bulunan bir yere gidip denemem lazım anca böyle anlayabilirim ve eğerki yine sorun çözülmezse ne yapacağımı bilmiyorum
1750876475
Windows kurulumu sırasında;
Hata veren yerler; ntoskrnl.sys -...
tek slot ram denedim b1 b2 sonra a slotlarını tek denedim ssitem uyumsuzluğu yaratır uyarısına rağmen ilerledim çözülmedi memtest86 yaptım ramlerde sorun çıkmadı ayrıca farklı ramler buldum bi bilgisayarcıda onunla da denedik olmadı kasa lian li sup01 di şimdi kasa olmadan uzay montaj...
Hocam denemediğim şey kalmadı, geçen gün anakartı servise gönderdim sorun acaba o mu diye anakart sağlammış. Denemişler ve onlarda hiçbir sorun çıkmamış, sorunsuz windows kurabilmişler. Şu an sistemi tekrar topladım deniyorum ve yine hatalar devam ediyor.
hocam çok iyi de ben zaten kurulum usb sini sorunsuz hallettim ama şimdi bile denedim kurulum kısmında kod girme ekranı geliyor daha sonra kod girsem ya da girmeye başlasam crash atıp sistem kapanıp açılıyor daha kurulum ekranında yani o yüzden hata alıp duruyorum ayrıyeten kodsuz da denedim...
hocam biosu güncelledim son kararlı sürüm 4. ayın 9 u diye beta kullanmadım intel me ise windows içi bir kurulum değil mi onun sistemin kendiyle alakasını çözemedim zaten msi kendi kontrol yazılımı var bios üzerinde sistem açılınca kontrol sağlıyor her şey güncel mi diye windows kurulunca...
hocam memtest86 yaptım ramler sorunsuz hatta şu an tekini çıkardım öyle deniyorum sistem yine crash verebiliyor yani sorun ssd kaynaklı gibi elimde başka ssd yok hdd var bi onunla deneyecem windowsu sorunsuz kurabilirsem anlayacam ki sorun ssd den gidip ssd yi garantiye vericem