c4ntug isimli üyenin son içerikleri

1. C

❌İndirim Bitti! TRENDYOL DA 21:00 De KAZI KAZAN BAŞLIYOR

ben de göremiyorum hiç bir yerde
  2. C

🔥İndirim 12 Aylık Hepsiburada Premium Bedava. Sadece Vodafone Red Üyelerine Özel.

Halihazırda premium olanlar kodu kullanamaz diyor fakat ben kullandım, onu dikkate almayın. Teşekkürler konu için.
  3. C

❌İndirim Bitti! Linsterine ağız bakım suyu 500ml 37₺

Oradan da sepete eklememe rağmen club indirimiyle tanesi 307TL gösteriyor, nasip değilmiş bize
  4. C

❌İndirim Bitti! Linsterine ağız bakım suyu 500ml 37₺

site çökük ama f5 attıkça stoklar bitiyor, bir bize mi çökük bu site anlamadım
  5. C

❌İndirim Bitti! Throne Zen Aura Hi-Fi 7.1 Oyuncu Kulaklığı 1500 TL ! (2 ADET)

Ağırlık harici bu fiyata göre hiç bir eksisi yok, kullandığında anlayacaksın. Yaklaşık 2 hafta boyunca aktif kullandım, pedleri aşırı rahat. Ağırlık harici bir sorunu yoktu.
  6. C

❌İndirim Bitti! Throne Zen Aura Hi-Fi 7.1 Oyuncu Kulaklığı 1500 TL ! (2 ADET)

İkinci bilgisayarıma idareten olarak aldım bu kulaklığı 2 ay önce falan, ağır olması dışında fiyatına göre performansı gayet iyi. 50mm sürücüsü bu fiyat bandında tatmin ediyor, mikrofonu da iletişim için gayet güzel. Kullanmak için almak isteyen ağırlığı dert etmeyecekse alabilir.
Geri