C4TL1 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Bilgisayar kapanırken gelen şalter gibi ses

Thermalthek tougpower GT 1000wat beyaz
  2. C

Bilgisayar kapanırken gelen şalter gibi ses

Bilgisayarı kapatırken tık diye şalter sesi gibi ses geliyor sebebi nedir yeni PSUda ben bilmiyorum
  3. C

PC çalışırken kasadan hafif elektrik çarması

Arkadaşlar selam yeni kasa sıvı soğutma ve pusuya geçtim hepsi kaliteli markalar fakat kasanın boyasız metal kısımları ve mikrofonumun metal kısmı iğne gibi hafif elektrik çarpıyor neden olur önceki kasayı topladığım ilk zamanlarda olmuştu sonradan geçti yeni olduğu için olabilrmi
  4. C

Pcyi kapatırken gelen çıt sesi

Bu hangi PSU karda olur bundan önce alt seviye caguar gex 1050wat vardı onda olmuyordu
  5. C

Yani ben biraz PC konusunda takıntı dercesinde hasasımda bi sıkı 1765139235 Teşekkür ederim içimi rahatltın saol
  6. C

Yani ben biraz PC konusunda takıntı dercesinde hasasımda bi sıkıntı olmaz demi
  7. C

Thermalthek GT 1000wat 3.1 gen 5 açılırken dikkat etmedim ama kapanırken rgb'ler söbdükten sonra geliyor sanki şalter var gibi otamatik
  8. C

Forumlarda kaliteli psularda kompansatörlerde olur doğal demişler ama
  9. C

Arkadaşlar selam bilgisayara yeni PSU aldım ve bilgisayarı kapatırken rgb'ler söndükten sonra çıt diye bir ses geliyor psu sudan sanırsam bu neden olur zarar verir mi bir bilgi verebilir misiniz ya
Geri