c_ano isimli üyenin son içerikleri

1. c_ano

Laptop alacam teyzemlere

Laptop almak isteyen akrabalarim var ve bilgi yetersizliginden oturu yardim almak icin buraya danjsma gereği duydum Ram olarak 4 gb ramdan buyuk bjsey olmali ve i5 islemciden buyuk olmali windows isletim Sistemli olmasi gerekli ayrica oyun oynamicak iş icin kullanacaklarini...
  2. c_ano

Sivi soutucunun termal macunu ile ilgili

Arkadaslar termal macun 1 senede 1 kez degistiriliyor sanjrim peki Pc yi kurarken kullandigimiz ve dolabin icinde oda sicakliginda sakladigimiz Bjr termal macunun kullanacqgimiz zaman bozulup bozulmadigini nereden anlayabiliyiruz
  3. c_ano

Toplama Sistem parcalari icin uyumluluk bilgisi

Sivi soutucunun icinden intel uyumlu soket cikmis amd uyumlu katilmamis
  4. c_ano

Max 3500 tl butceye 240 mm sivi soutucu onerirmisin ryzen 5 serisi islemci var
  5. c_ano

Rog strix B650-A serisi gaming wifi anakart Neden power boost deep 240 mm sivi soutucu ile pompasi uyumlu olmuyor Soutucuda am4 am5 uyumlu diyor
  6. c_ano

Ses driverı yükledikten sonra mikrofon algılamıyor

Ben kulaklik girislerini deyistirdim anca oldu
  7. c_ano

Yag yakmak icin split antrenmani onerisi

Ha Ftada 5 6 gun spora gidebiliyorsan split yapabilirsin bulkta cut ta her zaman yapabilirsin ornek bir program istiyorsan genetiyini goz onunde bulundurarak bunu profesyonel birine sormalisin sana saglikli bilgi vdrirler
  8. c_ano

Ses driverı yükledikten sonra mikrofon algılamıyor

Giris ywrlerinin fotosuna bakabilirmiyim yazilari cikarsa cok iyi olur
  9. c_ano

Öneri Arkadaşlarla Oynanabilecek Simulatör Tarzı Oyun önerisi

Similator sayilirmi bilmem ama minecraft + olarak Ciflik
  10. c_ano

Yag yakmak icin split antrenmani onerisi

Amacin yağ yakmakmi tartidaki kg yi dusurmekmi Tarti dusuruceksen protein li beslen kalori acigi + bol kardiyolu spor Yağ yakmak istiyorsan aynisi + agirlik antrenmanlari ekle
  11. c_ano

Çözüldü✓ Fan dizilimim nasıl olmalı?

Kasada 2 hava girisi 2 hava cikisi olmasi idealdir atiyorum 1 tane 3 fanli sivi soutucu aldin kasanin tepesine taktin onlar havayi Disari versinler 1 tane de kasanin arkasina 2 li yada 3 lu fan taktin Onlarda havayi disari versin ne oldu 2 tqne cikis...
  12. c_ano

Çözüldü✓ LG 24GN60R veya Lenovo G24-20 Alınır Mı?

Bilmiyom ki su ana kadar cs de pubg de warzonede sorun yasamadim kasma donma falan
  13. c_ano

Olur abim eve geceyim aksam atarim mor tutkunuyum diye mor Ama istenilen renk yazilim ile ayarlanabiliyor
  14. c_ano

Yaptim oda resekkurler ekran kartinin rengini ayarlayamiyom cunku onun rgb sini takmadim ama ne biliyim kasa hoş gerek duymadim
Geri