ca.s isimli üyenin son etkinliği

• ca.s
    ca.s, Bu Laptop Alınır Mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Alma. 105 Watt 4050 notebooklara bak. Hatta 5 Bin daha ekleyip 4060 notebooklara bak. Hatta 5050 olanlara bak.
  • ca.s
    Windows'un UEFI olarak kurulu olduğuna emin olun. Önemli Windows güncellemelerini yükleyin. Microsoft Visial C++ paketlerinin hepsini yükleyin. chkdsk C...
  • ca.s
    Biosla çözüldü diyorsanız iyi zaten ürünün adaptörüde yetmiyordu voltaj kısıtlaması yapıldıysa evet çözülmüş olabilir 1769541673 35? soru işareti attınya...
  • ca.s
    ca.s, Yardım ACİL 35K BU LAPTOP ALINIR MI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sorun işlemci ile alakalı değil. AMD işlemcili olanlarda da sorun oluyordu. Anakart ile alakalı bir sorun. İşlemci ile alakalı olsa aynı işlemciye sahip...
  • ca.s
    ca.s, Yardım ACİL 35K BU LAPTOP ALINIR MI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    35 Bine RTX 3000 serisi almak mantıklı değil. Hele ki düşük watt değerli ise. 5 Bin daha ekleyip RTX 4000 serisinin yüksek watt olanlardan almak çok daha...
  • ca.s
    ca.s, Sandbox Nasıl Açılır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    10 dakika beklememesi lazım. Birkaç saniye içinde hazır olması ve masaüstü gelmesi lazım. Sandbox'un olayı kapatınca sıfırlanması zaten. Mesela bir dosya...
  • ca.s
    Pro ürün anahtarı alıp girin. Pro sürümüne yükselecektir formatsız şekilde.
  • ca.s
    Windows 10 Pro / Enterprise / Education veya Windows 11 Pro / Enterprise / Education sürümlerinden biri olmalı. Home sürümünde mevcut değil.
  • ca.s
    Bu özellikler açık olmalı.
    • 1769461410289.webp
  • ca.s
    Anladım hocam sağ olun bilgilendirme için bu durum aklıma gelmemişti.
  • ca.s
    ca.s, Yardım Güncelleme Sonrası Laptop Hata Veriyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Batarya en az %25 dolana kadar şarj olmalı. Şarjda da tutmaya devam et. Sonra açıp dene tekrar.
  • ca.s
    ca.s, Kulaküstü Kulaklık Hijyen kapsamına girer mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    14 gün içerisinden iade hakkı paketi açılmamış ürünler için geçerlidir. Ayrıca kulaklık ne tür olursa olsun hijyen kategorisindedir.
  • ca.s
    ca.s, Max 50 K Laptop Alımı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Olur hocam. Bu fiyat bandından ya Asus TUF ya da Lenovo LOQ (yeni seri) olanlardan almak mantıklı.
  • ca.s
    ca.s, Max 50 K Laptop Alımı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    50 Bin TL verip RTX 4060 alma bence 5000 serisi varken. 55 Binlere çıkabiliyorsan...
  • ca.s
    ca.s, Askerde sınava çalışabilir miyim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Askerde her askerin belli bir görevi var. Mesela nöbet tutmak, habercilik yapmak, şoförlük yapmak, yazıcılık yapmak gibi. Sabah kahvaltı ve içtimadan sonra...
Geri