ca.s isimli üyenin son etkinliği

• ca.s
    Ekranın büyük olması, RGB klavye olması seni 5050li olana yönlendiriyor belki ama bence bu özellikler ikinci planda olmalı. Öncelik tercihinin ana donanım...
  • ca.s
    Arada 5 bin fark var. 5070 olanı alın.
  • ca.s
    ca.s, Bu Laptop Alınır Mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    45 Bin'e RTX 4050 serilerinin düşük watt değerli olanları var MSI'da. Bunun yerine üstte önerdiğim LOQlardan birine göz atın.
  • ca.s
    ca.s, Excalibur G915 Laptop Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.hepsiburada.com/msi-katana-15-hx-b14wgk-068xtr-intel-core-i7-14650hx-16gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-6-qhd-165hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000...
  • ca.s
    Attığınız Gigabayt yerine üstte attığım 45 Bin fiyatlı LOQ daha mantıklı. Değişebilir parçalardan çok değişemeyen parçalara odaklanın.
  • ca.s
    Ben de LOQ kullanıyorum. Şöyle söyleyim, notebook zamanla daha az ısınmaya başladı. Termal macun büyük ihtimal yapısal olarak oturdu. Önceden 80 üstü...
  • ca.s
    https://www.idefix.com/lenovo-loq-intel-core-i7-13700hx-16gb-512gb-ssd-rtx5050-freedos-156-tasinabilir-bilgisayar-83je00wgtr-p-17558468?vendorId=12361...
  • ca.s
    ca.s, Öneri Fiyat performans kulak içi kulaklık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    QCY HT08 Melobuds Pro
  • ca.s
    Alma. 105 Watt 4050 notebooklara bak. Hatta 5 Bin daha ekleyip 4060 notebooklara bak. Hatta 5050 olanlara bak.
  • ca.s
    Windows'un UEFI olarak kurulu olduğuna emin olun. Önemli Windows güncellemelerini yükleyin. Microsoft Visial C++ paketlerinin hepsini yükleyin. chkdsk C...
  • ca.s
    Biosla çözüldü diyorsanız iyi zaten ürünün adaptörüde yetmiyordu voltaj kısıtlaması yapıldıysa evet çözülmüş olabilir 1769541673 35? soru işareti attınya...
  • ca.s
    ca.s, Yardım ACİL 35K BU LAPTOP ALINIR MI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sorun işlemci ile alakalı değil. AMD işlemcili olanlarda da sorun oluyordu. Anakart ile alakalı bir sorun. İşlemci ile alakalı olsa aynı işlemciye sahip...
  • ca.s
    ca.s, Yardım ACİL 35K BU LAPTOP ALINIR MI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    35 Bine RTX 3000 serisi almak mantıklı değil. Hele ki düşük watt değerli ise. 5 Bin daha ekleyip RTX 4000 serisinin yüksek watt olanlardan almak çok daha...
  • ca.s
    ca.s, Sandbox Nasıl Açılır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    10 dakika beklememesi lazım. Birkaç saniye içinde hazır olması ve masaüstü gelmesi lazım. Sandbox'un olayı kapatınca sıfırlanması zaten. Mesela bir dosya...
  • ca.s
    ca.s, Sandbox Nasıl Açılır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Pro ürün anahtarı alıp girin. Pro sürümüne yükselecektir formatsız şekilde.
Geri