ca.s isimli üyenin son etkinliği

• ca.s
    Teşekkürler hocam, değerlendireceğim attıklarınızı.
  • ca.s
    ca.s, 70-80k civarı laptop önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Önemli olan satıcı mağaza. Hepsiburada, Trendyol gibi şirketler sadece aracı. OLED'de kararlıysanız ve arada A sınıfı oyun da oynayacaksanız attığım model...
  • ca.s
    Hocam mac'den geçeceğim, mac'in de görüntü kalitesini şahsen çok beğeniyorum. Windows'a geçerken hazır oled olsun istedim. Hepsiburada'dan isteme sebebim de...
  • ca.s
    Sırf OLED olsun diye bu kadar bütçe ayırmak çok mantıklı değil. Mantıklı olan amacınıza uygun bir notebook almak. Trendyol'da falan da taksit oluyor bazı...
  • ca.s
    Garip bir filtreleme. OLED olmayan ve hepsiburada'da satılmayan daha iyi modeller var bu fiyat bandına. İlle bunlar olacak dersen...
  • ca.s
    Anlıyorum çok teşekkür ederim zam gelmezse inşallah alacağım
  • ca.s
    ca.s, Lenovo 15IRX10 vs Erazer Deputy 15 p1 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ürünün orijinal hali 1x16 GB olarak fabrika çıkışlı. Ürün kodu 83JE00LFTR. Eğer SSD, RAM gibi değişiklikler yapılırsa 83JE00LFTR-01, 83JE00LFTR-02...
    • 1771815448932.webp
  • ca.s
    Son attığınız linkteki hem işlemci hem SSD kapasitesi olarak çok daha iyi.
  • ca.s
    Hayır tamamen bütçenizle ilgili. Sizin şu an attığınız linkteki çok daha mantıklı. İçi açılıp eklenme yapılmıyor. Fabrika çıkışı bu şekilde...
  • ca.s
    Dostum çok harika bir çalışma olmuş, teşekkür ederim çok işime yaradı rehberin. Bir sorum var yabancı forumlarda pek çok insan Lenovo Legion lootkit...
  • ca.s
    ca.s, Rehber Lenovo LOQ Notebookumu Nasıl Kullanıyorum? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ses konusunda ben de pek memnun değilim. En yüksek ses düzeyinde bile yeterli gelmiyor, daha doğrusu gelmiyordu. Çözümü Nahimic sürücülerini ve Nahimic...
    • 1771791806433.webp
    • 1771791949880.webp
    • 1771792143907.webp
    • 1771792401718.webp
  • ca.s
    Sizin attığınız Lenovo LOQ ile benim attığım Lenovo LOQ ekranı aynı demek istemiştim. Erazer dediğim gibi değişiklik gösterebilir.
  • ca.s
    ca.s, Rehber Lenovo LOQ Notebookumu Nasıl Kullanıyorum? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Silikon klavye koruyucuyu aliexpress'ten almıştım ama şu an tuhaf bir şekilde hiçbir satıcı Türkiye'ye bu ürünü satmıyor. Yurtdışından en basit bir ürünü...
  • ca.s
    LLT Lenovo'nun resmi yazılımı değil. Cihaz üzerinde yapılan değişiklikler karasızlığa neden olabilir. Bu da cihazın garanti dışı kalmasına sebep olur...
    • 1771788266806.webp
  • ca.s
    Tüm özelliklerine buradan bakabilirsiniz: https://psref.lenovo.com/Detail/LOQ_15IRX10?M=83JE00ETTR Ekran paneli aynı. Hatta ekran bire bir aynı. Sizin...
Geri