ca.s isimli üyenin son içerikleri

1. ca.s

Askerde sınava çalışabilir miyim?

Askerde her askerin belli bir görevi var. Mesela nöbet tutmak, habercilik yapmak, şoförlük yapmak, yazıcılık yapmak gibi. Sabah kahvaltı ve içtimadan sonra direkt görev yerlerine dağılırsın. Başka bir iş ile uğraşamazsın. Verilen görevi yapmalısın. Hiç görevin olmazsa bile bir yerleri silersin...
  2. ca.s

Bilgisayar ile hep amcam takiliyor

Çalıştır --> msconfig --> Önyükleme --> Gelişmiş seçenekler -->İşlemci Sayısı tikini aç ve 1'yap. Bellek üst sınırı tikini aç ve 4096 yap. Tamam tamam deyip Yeniden Başlat de. Artık oyun oynayamayacak kadar az işlemci çekirdeği ve RAM'e sahipsin. Birkaç hafta böyle takılırsın. Ama bilgisayar...
  3. ca.s

Laptopum çok soğuk calisiyor!

Yüksek ayarlarda bir oyun aç bakalım aynı sıcaklıkta kalacak mı gör.
  4. ca.s

Lenovo İntel n100, 4 gb ram, 128 gb ssd, 15.6 inch 9550 tl 9 taksit

Almayın şu gibi notebookları. Verdiğiniz paraya yazık. 9,5 bin TL ucuz diye alınmaz. Kullanamazsın. Sürekli donar, depolama hemen dolar, vs.
  5. ca.s

Lenovo LOQ RTX 4050 Alınır mı?

Tek pişmanlığım RTX 4050 yerine RTX 4060 almamam. Aceleye geldi biraz alırken tam araştıramamıştım. RTX 4060 8 GB VRAMli olduğu için daha fazla video belleği sağlıyor.
  6. ca.s

Lenovo LOQ RTX 4050 Alınır mı?

Anakart yanma problemi Intel veya AMD fark etmeksiniz iki modelde de vardı. Intel, AMD diye bir ayrım yok öncelikle bunu netleştirelim. Çıktığı günden bu güne 4 kere BIOS güncellemesi aldı. Bu sorunun bu güncellemeler ile düzeltildiğini düşünüyorum. Çünkü son zamanlarda böyle konulara...
  7. ca.s

mikrofon gürültü azaltma

Başka mikrofon varsa ya da notebook kullanıyorsan bilgisayar ilk mikrofonu kullanıyor olabilir. 1768627127 Görseldeki gibi bağlı mikrofonların listesi olur. Doğru mikrofonu seçmelisin.
  8. ca.s

mikrofon gürültü azaltma

Doğru mikrofonu kullandığına emin misin?
  9. ca.s

mikrofon gürültü azaltma

Bu ayarı yap. Konuşma seslerine odaklanacaktır.
  10. ca.s

Laptop Fanı Değiştirme ve Güçlendirme İpuçları

Fanların Volt ve Amper değerleri farklı olur. BIOS'a yazılan belli bir değer vardır. Bilgisayar sıcaklığa göre amperi artırıp fanın hızlanmasını sağlar. Yüksek amperli bir fan taksan da BIOS kendine yazılan kadar amper verir yine belli bir noktayı geçemez. Volt değeri farklı olan fan takamazsın...
  11. ca.s

Başlık silindi

Marka ürün güzel de bu fiyat çok. Normalde 1500 TL civarı. 1500'ün altına düşerse indirim oluyor. 1767944559 Tüm ürünlerde %15 indirim yok. Başlık clickbait.
  12. ca.s

20-40 Bandında Laptop Önerisi

Rica ederim.
  13. ca.s

Ben üst sınırınıza göre bir öneri yaptım. Tabi bu modeller de işinizi görecektir.
  14. ca.s

Batarya kapasiteleri düşük. İşlemcilerin en düşük watt değerleri daha yüksek. Bu işlemcilerin en düşük şekilde kullanılsa bile yine de benim attığıma göre daha az dayanacağını gösteriyor. Ayrıca çekirdek sayıları da az. Güç gerektiren durumlarda da benim attığım yine daha performanslı...
  15. ca.s

İstediğin notebooka tek atıyorum kardeşim. :D [H3 id='Lenovo+ThinkBook+16+G7+IML+21MS008RTR+Notebook']Lenovo ThinkBook 16 G7 IML 21MS008RTR Notebook[/H3] Ekranı büyük, film izlemek için güzel. RAM'i 16 GB ama ileride artırılabilir. Bataryası büyük, uzun süre kullanabilir. İşlemcisi güçlü ama...
Geri