ca.s isimli üyenin son içerikleri

1. ca.s

Lenovo İdeapad Gaming 3 İşlemci Fazla Isınıyor

Fan modu farklı olabilir. Mesela bilgisayarı yüksek perfomans moduna alıp fan ayarını sessiz yaparsan bilgisayar ısınsa bile fanın devri artmayacaktır.
  2. ca.s

Kesin diyemeyiz. Macundan ve macunu uygulama şeklinde de olabilir. Farklı bir nedenden de olabilir.
  3. ca.s

Rehber Lenovo LOQ Notebookumu Nasıl Kullanıyorum?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- G Ü N C E L L E M E (22.06.2026) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------...
  4. ca.s

MX4 yerine MX6 alıp tekrar bir macun değişimi yap. Macun değişimi yaparken macunu yüzeye yaymadan sür. Daha sonra heatsink'i (soğutucu bakırı) düz bir şekilde yerine yerleştir ama macun yayılsın diye işlemci ve ekran kartı çipleri üzerine bastırma. Eğer bastırırsan pump out olmasını çok...
  5. ca.s

Microsoft Store 0x80070005 Hatası Mc Yuklenmiyor

Hizmetlerde.
  6. ca.s

Microsoft Store 0x80070005 Hatası Mc Yuklenmiyor

Yerel Oturum Yöneticisi Tanı İlkesi Hizmeti Microsoft Store Yükleme Hizmeti İstemci Lisans Hizmeti Bu hizmetler kapalı ise aç.
  7. ca.s

Bu Laptopu Almak İstiyorum ama Kararsizim Yardim

Lenovo'nun GPU watt değerine bakıp MSI'a bakmayı unuttum, haklısın. Bu MSI da alınmaz bu fiyata. Tek seçenek kalıyor o halde.
  8. ca.s

Lenevo Loq 15ahp10 Aldım İyi Midir?

Fiyatına göre çok iyi. Buradan tüm özelliklerine bakabilirsin: https://psref.lenovo.com/Detail/LOQ_15AHP10?M=83JG006BTR
  9. ca.s

Bu Laptopu Almak İstiyorum ama Kararsizim Yardim

Monster bu özelliklere göre pahalı. Lenovo'nun bu modelinin de ekran kartı watt değeri düşük. Şu modeli öneririm: Lenovo LOQ 15IRX10 83JE00LFTR Bütçe çıkmazsa MSI Cyborg 15 B13WFKG-490XTR
  10. ca.s

Benim Laptop Hangi Oyunları Oynatır?

Çoğu oyun en düşük ayarlarda 10-20 fps veriyor. Buna oynamak denirsen oynarsın. Ama şu da var ki videodaki notebook 8 GB belleğe sahip. Arkadaşın notebook 4 GB belleğe sahip ve bunun zaten 1 GB'ı Intel HD Graphics tarafından alınıyor ve kalıyor 3 GB bellek. Bu 3 GB bellek ile sistem kendini mi...
  11. ca.s

Benim Laptop Hangi Oyunları Oynatır?

Oynatmaz.
  12. ca.s

Win 11 Format Sonrası Bilgisayar Açılmıyor

ISO dosyasını microsoft'un kendi sayfasından indirip rufus yazılımı ile flasha yazmalısın. Sonra formatı tekrar at.
  13. ca.s

Muhabbet Kuşum Galiba Hasta

Ayakları normalde de insana göre sıcak olur. Burnunu yani ceresine bir şey kaçtığı için hapşuruyor da olabilir. 2 hafta önceki soğuğun etkisinin şimdi çıkması için çok geç. Bu zamanlarda tüy dökümüne girer. Belki kendi tüyü ceresine kaçmıştır. İştahında ve canlılığında azalma yoksa genelde sorun...
  14. ca.s

Trendyol Ürün İade Olmadı

Kulaklığın kutusunu açtıktan sonra kullansan da kullanmasan da artık kutusu açılmış hijyenik ürünü olduğu için iade yapılamaz. Adam ne bilsin senin ne yaptığını kulaklıkla. Diş fırçası gibi düşünün. Alıp bir kere fırçaladım beğenmedim iade edeyim diyebilir misiniz?
  15. ca.s

Windows 11 Ekran Görüntüleriniz

Windows 11 varsayılan tema, siyah wallpaper ve mümkün olduğunca az masaüstü simgeleri.
Geri