Ayakları normalde de insana göre sıcak olur. Burnunu yani ceresine bir şey kaçtığı için hapşuruyor da olabilir. 2 hafta önceki soğuğun etkisinin şimdi çıkması için çok geç. Bu zamanlarda tüy dökümüne girer. Belki kendi tüyü ceresine kaçmıştır. İştahında ve canlılığında azalma yoksa genelde sorun...
Kulaklığın kutusunu açtıktan sonra kullansan da kullanmasan da artık kutusu açılmış hijyenik ürünü olduğu için iade yapılamaz.
Adam ne bilsin senin ne yaptığını kulaklıkla.
Diş fırçası gibi düşünün. Alıp bir kere fırçaladım beğenmedim iade edeyim diyebilir misiniz?
Bir ücret ödeyip hizmet alıyorsun ve sana verilen hizmet yanlış veriliyor. Başlıbaşına bir mağduriyet.
Hemen o hattı kapattırmalısın. Ayrıca kapatsalar bile sana verilen hizmetin yanlış olmasından dolayı tazminat da ödemeleri lazım.
Hem işi yanlış yapıyorlar hem zamanınızı çalıyorlar hem de sizi...
Pedler sıcaklıktan eriyip biraz dağılmış ama padler diğer devrelerin üzerinde. O devreler işlemciler kadar çok ısınmaz zaten. Belki de termal macunu fazla sürdüyseniz o da sıcaklığın iletilmesini geciktiriyor olabilir. İnce bir tabaka olacak şekilde yayabilir veya X şekilde sürebilirsiniz...
Tekrar kontrol et. Headsink'in de tam oturup oturmadığına bak. Vidalarını çapraz şekilde tak sıra ile. Isıyı iletemediği için sıcaklık aniden 90 derecelere çıkıyordur. O yüzden açılmıyordur. Dikkatlice baştan yapmayı dene.
8 Mbps. 3G adam gibi çeksin bir şey istemiyorum.
4.5G bile doğru düzgün çekmezken 5G'yi çıkardıklarını sanıyorlar.
Ülkenin her yerinde bu hızı her an alamayacaksak pek anlamı yok.