ca20 isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Gıgabyte M27up 27" Ss Ips Dual-Mode 4k Uhd 160hz / Fhd 320hz 15899tl

Link atabilir misiniz? Oled gözümü korkutuyor açıkçası, peki bu 4k deneyim için 27 inç monitör mü kullanıyorsunuz yoksa 32 mi?
  2. C

🔥İndirim Gıgabyte M27up 27" Ss Ips Dual-Mode 4k Uhd 160hz / Fhd 320hz 15899tl

27 inç 4k da pişman eder mi? 9070xt için düşünüyorum yoksa 2k'ya mı yönelmeliyim?
  3. C

Yardım Media Markt Anakart İademi Almıyor !

" Yapılan kontrolerde satın aldığınız ürün OEM ürünü olduğu için iade / değişim işlemleri yapılamamaktadır. Ürünün iadesi onaylanmaması sebebiyle adresinize gönderimi yapılacaktır. Üründe herhangi bir arıza / kusur olduğu düşünüyorsanız ürün ve faturanız ile birlikte mağazalarımızı ziyaret...
  4. C

Evet zorundalar da kabul etmediler. Anakart iadesi almıyoruz deyip geçiştirdiler.
  5. C

Anakart iadesi kabul etmiyoruz dedi müşteri temsilcisi.
  6. C

Media markttan online olarak ASUS Prime B850M-K AMD Anakart almıştım. Ürünün kargo kutusunu dahi açmamıştım(media markt kendi dış kutusu). Az önce kargodan bana geri gönderdiklerine dair mesaj aldım. Müşteri hizmetlerini arayınca anakart iadesi kabul etmediklerini söylediler. Tüketici hakem...
  7. C

Klima mı Vantilatör Mü

Vantilatör ve klima kıyaslanmaz bile. Vantilatör dönüp durur, kafa açar ve hiçbir işe de yaramaz. Soğutma gibi bir durumu da söz konusudu değildir. Çok çok terlemeni engelleyebilir ama asla bir serinlik sağlamaz. O yüzden aralarında bir versus olamaz. İmkanınız varsa klima dışında bir...
  8. C

Segotep Fz 6 Pro Stok Termal Macun

Arkadaşlar segotep fz6 pro almıştım. Bunun içinden çıkan termal macun hakkında fikri olan var mı? Kullanılır mı yoksa daha iyi bir şey almak mı gerekir? Gerekiyorsa ne alınabilir? İşlemcim 7700.
  9. C

🔥İndirim Segotep Fz6 Pro Hava Soğutma 1300tl

1600 verdim buna amazonda 1450 olmuş satıcı İncehesap yine. Gerçi burada 3 taksit daha ucuzmuş.
  10. C

9070xt İçin İşlemci ve Monitör Önerisi

Arkadaşlar işlemci konusunda 10000 lirayı geçmeden 7700 var 8 çekirdekli. 7500f yerine bunu tercih etmek mantıklı olur mu? Aradaki fiyat farkına değer mi? Farklı bir öneriniz var mı? Anakart konusunda da Colorful battle ax b650 m wifi kötü bir kart mıdır? Kağıt üzerinde özellikleleri güzel duruyor.
  11. C

🔥İndirim Msi B850m Gaming Plus Wifi6e 🔥7.591₺

Colorful battle ax 650m-plus wifi v15 yerine tercih etmek mantıklı olur mu?
  12. C

🔥İndirim 16963 TL Crucial 4tb P3 Plus Seris

Sipariş geçtim teşekkürler
  13. C

🔥İndirim Crucial T500 1 Tb Soğutuculu Dramli SSD 6.997 TL

WD blue sn5100 almıştım 6209 liraya Amazondan. Kutusunu açmadım henüz iade edip buna geçmek mantıklı olur mu?
  14. C

🔥İndirim 16963 TL Crucial 4tb P3 Plus Seris

WD sn5100 almıştım 6209 liraya Amazondan. Henüz kutusunu açmadım iade edip bunu almak mantıklı olur mu?
  15. C

9070xt İçin İşlemci ve Monitör Önerisi

Teşekkür ederim yorumunuz için. Anakartla ilgili fikriniz var mı?
Geri