ca20 isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Tdrs Tudors Narcotic 100 Ml Bergamot Özel Seri 262 TL

Ben geçen sene denemek için birkaç Tudors parfüm aldım. Siyah şişeli olan bir tanesinin kalıcılığı şaşırttı ama bu narcotic falan bildiğin kolonya. Boşuna para vermeyin.
  2. C

❌İndirim Bitti! Fazeon X27f330udp 27" Nano Ips 0.2ms 165hz 4k 330hz Fhd 13.299 TL

13.109'a düşmüş ilgilenen varsa.
  3. C

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/james-donkey-ravel-q70-27-210hz-1ms-gtg-fast-ips-qhd-2k-pivot-gaming-monitor-olu-pikselde-aninda-degisim-fiyati-90742/ bunun hakkında bilgisi olan var mı, almaya değer mi? q40 için fena değil diyorlardı ama bunu bilemedim.
  4. C

Çözüldü✓ Asus Prıme B850m-K Vs Colorful Battle-Ax B650m-Plus Wifi V15

Ben colorfulun konudaki anakartını kullanıyorum, sistemimde açık ara en memnun kaldığım parça diyebilirim.
  5. C

Yardım Sistemim Ne Kadar Eder?

Hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. O paraya varsa 1 tane de çocuğa çekeyim hocam dursun kenarda oynar büyüyünce.
  6. C

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
  7. C

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dinlerim. Yaklaşık 1.5 ay önce aşağıdaki sistemi toplamıştım ama birkaç gün önce baba olacağımı öğrendim. Planlı olmadığı için sigortası, paketi cartı curtu beni düşündürmeye başladı. Allahın izniyle altından kalkarım zor durumda değilim ama bu Pc'yi elden...
  8. C

🔥İndirim Wahl Deluxe Travel Kit 499 ₺

evet link
  9. C

❌İndirim Bitti! Getir Büyük Durex ve Veet Ürünleri 50 Kuruş

Büyük olan durexse alınmaz.
  10. C

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

20 ile 40 arasında çok fark var mı? Almışken 40 mı almalı yoksa 20 de iş görür mü arkadaşlar?
  11. C

❌İndirim Bitti! Madparfüm N11'de 1000tl'ye 400tl Kupon

kalıcılık nasıl sizce, günü çıkarıyor mu?
  12. C

ben 4-5 yıldır düzenli olarak narcotic kullanıyorum. son 2 yıldır mad parfümlerin kalitesi inanılmaz düştü. Eskiden yayılımı ve kalıcılığı oldukça güzeldi ama artık yayılım diye bir şey zaten kalmadı. ilk 1 saat falan güzel gelebilir ama sonrasında sadece kendine kokarsın. Öldürmek değil ben...
  13. C

2000 liralık parfüm zaten günlerce kalmaz, günü kurtarmıyor zaten problem o. 2 saat falan dayanırsa öp başına koy.
  14. C

kalıcılık önemli değilse al ama ben almazdım şahsen.
  15. C

ben narcotic kullanıyorum uzun yıllardır, niche serisinden. kesinlikle eski kalitesi yok kolonyaya döndü artık mad. bu selectiveler falan daha da kötüdür
Geri