cabbagetofuswitch isimli üyenin son içerikleri

1. cabbagetofuswitch

Windows 11'den Windows 10'a Geçiş Yapmalı mıyım?

Hocam win10a karar verdim akşam bitirip atarım yaşarsma sorun formatlamaya gidiyorum iyi forumlar
  2. cabbagetofuswitch

Hocam onların önceden denedim forumada sordum 11in kendi sorunuymuş 24hden sonra gelmişi bu sorun ortaya
  3. cabbagetofuswitch

Bu arada duydugum kadarıyla windows 10 un 32bit desteği bitmiş 64 devammı ediyormuş öyle bişeymiş doğrumu
  4. cabbagetofuswitch

onu nasıl kontrol edebilirim
  5. cabbagetofuswitch

hocam tek sorun güvenlik sıkıntıları ne gibi sorunlar yaşıyabilirim (bilmedigim şeyleri indirmiyoru merak etmeyin)
  6. cabbagetofuswitch

Superonline Download Hız sorunu

Arkadaşlar internet ilk takıldıgında 800 900 mpbsleri görüyordum fakat şuan 120den fazla göremiyorum sebebi neyden kaynaklı olabilir ethernet kablosunu da değiştirdim
  7. cabbagetofuswitch

Hem sayfalar üst üste biniyor hemde bilgisayarımdan ses çıkartıyor bide genellikle oyunlarda fpsim düşüyor en kötü custom'a geçerim ama custom nedir ne değildir bilmiyorum 1761647560 windows 11 bide fps kaybına sebep oluyor bende
  8. cabbagetofuswitch

Sapphire Pulse Radeon RX6600 Ryzen 5 5500 B450M-HDV 4.0
  9. cabbagetofuswitch

Arkadaşlar win 11 bilgisayarımı hem çok ses cıkartmasına sebeb oluyor hemde rahat edemiyorum sayfalar üst üste biniyor çözülcek gibide durmuyor win 10'a geçsem ne olur şuan?
  10. cabbagetofuswitch

Emin evim güvenilir mi ?

Eminevim’in güvenilirliği, şirketin uzun yıllardır sektörde faaliyet göstermesi ve birçok kişinin bu sistemle ev sahibi olması ile desteklenmektedir. Ayrıca, Eminevim’in şeffaf işleyişi ve katılımcılarına sunduğu düzenli bilgilendirmeler, güvenilirliğini artırmaktadır.
  11. cabbagetofuswitch

Hangi GamePad'i Almalıyım

https://www.trendyol.com/beboncool/ps4-ps5-ps3-xbox-series-x-series-s-onex-ones-one-uyumlu-analog-koruyucu-silikon-pad-p-811172421 bu uyarmı hocam çok şık geldi gözüme
  12. cabbagetofuswitch

Hocam yeni gördüm bunu kusura bakmayın bu bana ne gibi sorun yaratır günde 4 5 saat kullanıcam genellikle
  13. cabbagetofuswitch

Tamam :D teşekkür ederim indirim kodu için
  14. cabbagetofuswitch

DSŞLFLŞSDFŞL bu iyiydi 1760255938 almışken iyisini alayım diyorum ne alayım
  15. cabbagetofuswitch

Annem El verirse Aether alıcağım haftaya yazarım eğer alırsam teşekkürler❤️
Geri