cabbarrr isimli üyenin son içerikleri

1. C

Çözüldü✓ Rampage Zenith Pro Klavye Snaptap Çalışmıyor

bugün rampage zenit pro klavye aldım driver ından ssnapye e tuş atamama rağmen çalışmıyor normalmi?
  2. C

Xbox gamepad ölü bölgesi yüksekmi?

Normalde cyclone 2 alıcaktım ancak biraz aceleci biriyim eski işyerimden pek memnun değildim zaman geçmiyordu cyclone 2 nin hafta içi gelmesini bekleyemedim xbox aldım keşke cyclone 2 alsaydım o iştende çıktım zaten.
  3. C

%3 falan olanlar hall effect mi oluyor ve bahsedilen cyclone 2 de tmr veya hall varmı?
  4. C

Uzun sürede anlarımda 1 ayda max 8 saat kullanmışımdır 1 ayda 8 den 10 a çıkması normalmi yoksa kullandıkça açılıyormu
  5. C

Sorun bayiden almam.
  6. C

Vatan iade kabul ediyormuki
  7. C

Vatandan aldım microsofttan değişim hakkım bulunuyormu?
  8. C

alalı daha 1 ay olan xbox 9. nesil gamepadimin aldığım gün %8 olan sol stick ölü bölgesi 1 ayda böyle olmuş normalmi?
  9. C

Çözüldü✓ Bios güncellemesi sonrası microsoft interneti algılamıyor

Umarım çözülür şu an akşam ancak yarın konu açarsanız çözülür diye düşünüyorum
  10. C

Secure boot altındaki restory factory keys e tıklayınca düzeldi arkadaşlar
  11. C

Öncelikler herkese iyi günler dilerim ben şu an pek iyi değilim 15 dakika önce bios u güncelledim sonra microsoft güvenlik ayarlarındaki bir değişiklik nedeniyle pin iniz artık kullanılamıyor dedi pini değiştir e tıklıyorum e posta şifremi giriyorum ancak internet bağlantım olmasına rağmen yok...
  12. C

Cs2 de fpsim çok düştü

Valorant son unreal engine 5 güncellemesi ile toparlamaya başlamış sanırsam çoğu kişi fps im yükseldi diyor keşke cs dede olsa
  13. C

Cs2 de fpsim çok düştü

Bu arada yazmayı unuttum maalesef cs de fps im pek değişmedi şaka gibi 190 fps e bile düşebiliyor bir oyunu dahada nasıl batırırız diye düşünüyorlar galiba
  14. C

Cs2 de fpsim çok düştü

Sizede iyi günler
  15. C

Cs2 de fpsim çok düştü

tabii ki 1754255560 1754255611 Böyle gözüküyor
Geri