cabgucinar isimli üyenin son içerikleri

1. C

4060ti sıcaklık değerleri nasıl?

Evet elbette yüksek ama zararlı değil hotspot değeri hem ekran kartınin herhangi bir bölgesinde görülen en yüksek sıcaklıktir yani benim bildiğim gibi hep sabit kalıyor Çünkü anlık olarak şimdiye kadarki en yüksek sıcaklıgi gösteriyor yani soğuyunca da düşmüyor anliycsgin benim kart 109 a kadar...
  2. C

Sıvı soğutma önerileri ?

Knk o zaman full RGB yanar döndürücü alınca sabitlersin
  3. C

4060ti sıcaklık değerleri nasıl?

Hotspot ekran kartının en sıcak bölgesini işaret eder referaans değer olarak alınmaz 77 de şuanki havalar için gayet uygun değerler hayırlı olsun alan arkadaşa
  4. C

Sıvı soğutma önerileri ?

Knk dönüştürücü tek çaren o zaman kumandalı dönüştürücüler amazonda var
  5. C

Yardım 9800x3D için sıvı soğutucu önerisi

Bütçe varsa ve kasan desteklerse 420 mm kere bir göz at
  6. C

Sıvı soğutma önerileri ?

Knk ben PC işleri ile uğraşıyorum havitin hem 240 hemde 360 olan modelini taktim ve biz gibi çalışıyordu
  7. C

Sıvı soğutma önerileri ?

Ucuz bir dönüştürücü işini görür sata to 3 pin yazarsan bulman mümkün
  8. C

Sıvı soğutma önerileri ?

https://ty.gl/txswqlsv4wkun
  9. C

Sıvı soğutma önerileri ?

Anakart modelin nedir reis
  10. C

Sıvı soğutma önerileri ?

Havit 240 mm 360 mm gereksiz olur bu işlemci için ilerde upgrade düşünmüyorsan 240 mm al bide şuanki çoğu mid tower kasa 360 destekmiyor
  11. C

Geçen hafta aldığım bilgisayara bu ssd yi takabilir miyim?

Anakarti da kaçtane SSD takılı ilk sorum ikinci sorum işlemcin ne ve tavsiyem eğer gen5 Yuvan boşta ise ve biraz daha paran varsa daha iyi bir gen5 SSD öneririm tam bilmiyorum akıl vermek istemediğim bir konu ama bu gen 5 SSD Ler bir şekilde birbirine eşleniyor ve tek modül gibi daha yüksek...
  12. C

RTX 3070 vs RX 6700XT

3070 olabilir ama bence teknoloji açısından 4000 yada 5000 serisine göz at
  13. C

37k-38k civarı 7800xt li amd işlemcili sistem önerisi?

Ben ndvida yi daha iyi buluyorum ayrıca ben AMD kullanıcısi olarak driver sorunları ile 1 V 1 atıyorum o yüzden kimseye önermem AMD sen istedin diye bu sistemi attım onun dışında bana fikrimi sorsan sanada rtx 5060 ti derdim 1751808771 Knk AMD demek driver sorunları demek oyunda crahs aldığın...
  14. C

37k-38k civarı 7800xt li amd işlemcili sistem önerisi?

Bence 5060 ti şuan en mantıklı kararlardan birisi indirimler le beraber 20 k civarına bulunuyor işlemci olarak R5 7600-7500f olabilir ram 32 1 tb m2 ssd geri kalan parçalar performansa çok etki etmiyor onları sen bulup satın al ve seni 3-5 yıl çok rahat götürecek bir PC GTA 6 ya hazırlık...
Geri