Evet elbette yüksek ama zararlı değil hotspot değeri hem ekran kartınin herhangi bir bölgesinde görülen en yüksek sıcaklıktir yani benim bildiğim gibi hep sabit kalıyor Çünkü anlık olarak şimdiye kadarki en yüksek sıcaklıgi gösteriyor yani soğuyunca da düşmüyor anliycsgin benim kart 109 a kadar...
Hotspot ekran kartının en sıcak bölgesini işaret eder referaans değer olarak alınmaz 77 de şuanki havalar için gayet uygun değerler hayırlı olsun alan arkadaşa
Anakarti da kaçtane SSD takılı ilk sorum ikinci sorum işlemcin ne ve tavsiyem eğer gen5 Yuvan boşta ise ve biraz daha paran varsa daha iyi bir gen5 SSD öneririm tam bilmiyorum akıl vermek istemediğim bir konu ama bu gen 5 SSD Ler bir şekilde birbirine eşleniyor ve tek modül gibi daha yüksek...
Ben ndvida yi daha iyi buluyorum ayrıca ben AMD kullanıcısi olarak driver sorunları ile 1 V 1 atıyorum o yüzden kimseye önermem AMD sen istedin diye bu sistemi attım onun dışında bana fikrimi sorsan sanada rtx 5060 ti derdim
1751808771
Knk AMD demek driver sorunları demek oyunda crahs aldığın...
Bence 5060 ti şuan en mantıklı kararlardan birisi indirimler le beraber 20 k civarına bulunuyor işlemci olarak R5 7600-7500f olabilir ram 32 1 tb m2 ssd geri kalan parçalar performansa çok etki etmiyor onları sen bulup satın al ve seni 3-5 yıl çok rahat götürecek bir PC GTA 6 ya hazırlık...