cabirbinwhite isimli üyenin son içerikleri

1. cabirbinwhite

TÜRKCELL 5G HOŞGELDİNE ÖZEL 5 KAT BEDAVA

2 gün önce geçmiştim 20gb lık pakete toplam 100gb internetim oldu
  2. cabirbinwhite

Alfa Romeo 156 alınır mı

zaten ilana koyacağım ben de şuan araç boyada kaportası kötü durumdaydı önceki sahibinden dolayı ben de bu haliyle kullandım boyatıp satıcam
  3. cabirbinwhite

Alfa Romeo 156 alınır mı

1.5 el var bende otomatik vites. Sorunsuz araç ama iyi bakılmış olanı alman lazım. Benim aldığım aracın üst kapağı önceki sahibinde 3 önceki sahibinde de şanzımanı yapılmış. Bakımsızını alırsan bunlar sana patlar şunu da belirteyim benim araç 350000 km de. Benimkinde klima yok klima olan...
  4. cabirbinwhite

1 400 butce ile araba önerisi

ford puma iyidir ama 1.0 motorlarında turbo arızaları uzun vadede baş gösterir diye pumadan vazgeçip ix35 aldık paramız ona yetti tucson, qashqai, tiguan tarzı suvlar aile için daha ideal. Dizelleri tavsiye edilir ama yakıt fiyatlarından dolayı benzin lpg li ix 35 aldık biz. Duster yeni...
  5. cabirbinwhite

❌İndirim Bitti! 400-200 TL TRENDYOL YEMEK (27.02.26)

İftardan sonra yapmasalar iyiymiş saat 23.59 a kadar geçerli OGUZHAN200 de var kod olarak.
  6. cabirbinwhite

🔥İndirim Trendyol yemek 200₺ indirim

1 kilo dondurmayı dün akşam 300 tl ye aldım sağolsun konuyu açan arkadaş maraş usulü aktı.
  7. cabirbinwhite

Oyunlardan Zevk Almıyorum.

en azından planın var 2 yıl da 4 yıl da olsa gideceksin ama mezuna kalma tekrar arkadaşım var artık 3. yılında iyice uzaklaştı okuldan garsonluk yapacak bu gidişle hayat boyu insan eğitimden soğuyor bir dönem sonra
  8. cabirbinwhite

Oyunlardan Zevk Almıyorum.

Eğitimi kaliteli bir üniversitede 2. Sınıf Müh. Öğrencisiyim. Mezuna kalmadan direkt üniye gittim aynı şeyleri tekrar yaşamayayım diye sonra bilgim ile kpss ortaöğretime girip 84.5 aldım şimdi memur oldum okula biraz ara verdim önlisans kpss çalışıyorum aynı zamanda da işyerinde çalışıyorum...
  9. cabirbinwhite

İnternetten dolayı sinir krizi geçirmek üzereyim habire bağlantı kopuyor

aynı sorun bende de vardı kendiliğinden çözüldü
  10. cabirbinwhite

Sistemim ne kadar eder?

Çok memnunum 2 yıldır 20ye aldım. Tüm işlerimi de sorunsuz hallettim oyun da oynadık 3d çizim de yaptım emektar oldu artık. Ddr5e geçeyim diye satıyom.
  11. cabirbinwhite

Sistemim ne kadar eder?

slender blue yerine iskender ısmarlarsa karda hissedebilirim yani
  12. cabirbinwhite

Sistemim ne kadar eder?

Dahil
  13. cabirbinwhite

Sistemim ne kadar eder?

Monitörüm de var Msi G2412F toplam ne kadara verebilirim? 27000 tl teklif verdiler vermek mantıklı mı şuan. Ddr5 e geçmek istiyorum ne kadar bütçe ayırmalıyım bu sistem üzerine?
  14. cabirbinwhite

Epomaker DYNATAB 75x Tuş basmama sorunu çözümü

4 tane tuşum ara ara basmama yapıyordu şuan bu yöntemle çalışmaya başladı uzun vadede nasıl olacağını göreceğiz. İki adet klavye var elimde birisi kapalı kutu diğeri aktif kullanımda ikisi de sorunluydu bunu test edip diğerinde de test başarılı olursa aynı işlemi yapacağım.
  15. cabirbinwhite

Yardım 2026 yılında RX 6700 XT alınır mı? (yeterli mi)

Gow oynadım. Uncharted ,rdr2 yüksek grafiklerle bitirdim. Hitman cod vs zaten çok güzel oynanıyor 1080p de sıkılmam bu bana yeter dersen al geç ben de öyle düşünerek aldım ve yetiyor değiştirmeyi de düşünmüyorum yettiği sürece.
Geri