cabirbinwhite isimli üyenin son içerikleri

1. cabirbinwhite

Temu Torima 60 Lı Elektrikli Tornavida Siparişi Kargo Yalanı

gözüküyor da karta atamıyorum alacak birşeyim de yok kaldı öylece
  2. cabirbinwhite

Temu Torima 60 Lı Elektrikli Tornavida Siparişi Kargo Yalanı

bana kupon da verilmedi para da karta yatmadı anlamadım durduk yere dolandırıldık :D
  3. cabirbinwhite

🔥İndirim Trendyol Çeşitli İndirim Kodları (Hızlı Olmak Gerekebilir)

mini 3 için sd kart alıcam 1000 tl'ye 100 tl falan indirim kuponu olan varsa kullanmayacaksa paylaşırsa memnun olurum.
  4. cabirbinwhite

Djı Mini 3 Fly More Comboyu İade Etmelimiyim?

Mini 3 ben de aldım. Ben de acemiyim pratik yapın sonra güveniniz gelir bu paraya alınabilecek en mantıklı drone.
  5. cabirbinwhite

DJI Mini 3 Fly More Combo 24.399TL ÇÖKMELİK !!!!

stok olsa alacam memlekette vatan mağazası yok şehir değiştiresim de yok şuan :D 1778146269 GELDİ STOK ALDIM 4 TAKSİTLE
  6. cabirbinwhite

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Gaza geldim 2 tane aldım da bakalım nasıl gelecek
  7. cabirbinwhite

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

adres kısmında takılı kaldık 2 hesaptan da denedim kardeşime kuzenime hediye niyetiyle alacaktım olmadı :d
  8. cabirbinwhite

Alfa Romeo 156 alınır mı

zaten ilana koyacağım ben de şuan araç boyada kaportası kötü durumdaydı önceki sahibinden dolayı ben de bu haliyle kullandım boyatıp satıcam
  9. cabirbinwhite

Alfa Romeo 156 alınır mı

1.5 el var bende otomatik vites. Sorunsuz araç ama iyi bakılmış olanı alman lazım. Benim aldığım aracın üst kapağı önceki sahibinde 3 önceki sahibinde de şanzımanı yapılmış. Bakımsızını alırsan bunlar sana patlar şunu da belirteyim benim araç 350000 km de. Benimkinde klima yok klima olan...
  10. cabirbinwhite

1 400 butce ile araba önerisi

ford puma iyidir ama 1.0 motorlarında turbo arızaları uzun vadede baş gösterir diye pumadan vazgeçip ix35 aldık paramız ona yetti tucson, qashqai, tiguan tarzı suvlar aile için daha ideal. Dizelleri tavsiye edilir ama yakıt fiyatlarından dolayı benzin lpg li ix 35 aldık biz. Duster yeni...
  11. cabirbinwhite

❌İndirim Bitti! 400-200 TL TRENDYOL YEMEK (27.02.26)

İftardan sonra yapmasalar iyiymiş saat 23.59 a kadar geçerli OGUZHAN200 de var kod olarak.
  12. cabirbinwhite

🔥İndirim Trendyol yemek 200₺ indirim

1 kilo dondurmayı dün akşam 300 tl ye aldım sağolsun konuyu açan arkadaş maraş usulü aktı.
  13. cabirbinwhite

Oyunlardan Zevk Almıyorum.

en azından planın var 2 yıl da 4 yıl da olsa gideceksin ama mezuna kalma tekrar arkadaşım var artık 3. yılında iyice uzaklaştı okuldan garsonluk yapacak bu gidişle hayat boyu insan eğitimden soğuyor bir dönem sonra
  14. cabirbinwhite

Oyunlardan Zevk Almıyorum.

Eğitimi kaliteli bir üniversitede 2. Sınıf Müh. Öğrencisiyim. Mezuna kalmadan direkt üniye gittim aynı şeyleri tekrar yaşamayayım diye sonra bilgim ile kpss ortaöğretime girip 84.5 aldım şimdi memur oldum okula biraz ara verdim önlisans kpss çalışıyorum aynı zamanda da işyerinde çalışıyorum...
Geri