cabirbinwhite isimli üyenin son içerikleri

1. cabirbinwhite

Yardım I5 12400f Kule Tipi CPU Soğutucu Önerisi

sıcaklıklar kullanıma göre nasıl hocam
  2. cabirbinwhite

Yardım I5 12400f Kule Tipi CPU Soğutucu Önerisi

3 gündür daha yüke binmeden aşırı ısınan cpu'ya en sonunda soğutucusunu değiştirip rahat ettirme kararı aldım. 2 yıldır Xigmatek apache plus kullanıyorum hazır sistemle geldi ben tercih etmedim yani. İ5 12400f için f/p bir soğutucu önerisi istiyorum...
  3. cabirbinwhite

Yardım İşlemci Sıcaklığını Bir Türlü Düşüremiyorum.

Tekrar termal macun yeniledim yok düzelmiyor %30 kullanımda 80 derecelerde hala odada klima var 26 derece oda sıcaklığı . Cpu fanı değişeceğim yapabileceğim bir şey kalmadı.
  4. cabirbinwhite

hocam dün onunla alakalı konu açtım hiç anlatmayayım :D https://forum.donanimarsivi.com/konu/vatan-bilgisayar-toplama-pcdeki-montaj-hatasi.1242784/#post-11250885 1783615013 etiketi söktüm
  5. cabirbinwhite

Beamng drive oynuyorum 10 dakika içinde işlemci sıcaklığı 100 derecelere çıkıyordu. Macun temizliğini vs yaptım hala sıcaklıklar iyileşti derken yine aynı fanı fullüyorum 90 derecelerde kalıyor sıcaklık. Mandallı bi işlemci soğutucu , takamamış da olabilirim bir daha sökeceğim kontrol için...
  6. cabirbinwhite

Vatan Bilgisayar Toplama PC'deki Montaj Hatası

Sticker erimemiş üstündeki yazı bile silinmemiş ona şaşırdım ben
  7. cabirbinwhite

Hocam sıcaklıklar normaldi nedendir bilmiyorum hiç farketmedim halbuki pimpirikliyimdir.
  8. cabirbinwhite

2024 yılında biomdaki sistemi vatandan aldım iş güç derken 2 gün önce işlemci artık 100° leri gördüğü için bir termal macun değişimi yapayım dedim. Cpu fanını söktüm ve altındaki sürprize inanamadım. Etileti söküp gerekli işlemleri de yapıp sıcaklığı yükte 85°lere düşürdüm. Demem o ki...
  9. cabirbinwhite

🔥İndirim Getir'de Doritos Twist Kırmızı Biberli Sepette Hediye

bende yok getir yazı , yaz akşamları falan var da haziran fırsatını bulamadım
  10. cabirbinwhite

❌İndirim Bitti! 🔥😱Machenike B500 Gri 20l Su Geçirmez Usb Notebook Sırt Çantası 😱1.198,90 ₺

targus kullanıyorum 2 yıldır tavsiye ederim machenikeyi deneyimlemedim karşılaştırma yapamıyorum.
  11. cabirbinwhite

Temu Torima 60 Lı Elektrikli Tornavida Siparişi Kargo Yalanı

gözüküyor da karta atamıyorum alacak birşeyim de yok kaldı öylece
  12. cabirbinwhite

Temu Torima 60 Lı Elektrikli Tornavida Siparişi Kargo Yalanı

bana kupon da verilmedi para da karta yatmadı anlamadım durduk yere dolandırıldık :D
  13. cabirbinwhite

🔥İndirim Trendyol Çeşitli İndirim Kodları (Hızlı Olmak Gerekebilir)

mini 3 için sd kart alıcam 1000 tl'ye 100 tl falan indirim kuponu olan varsa kullanmayacaksa paylaşırsa memnun olurum.
  14. cabirbinwhite

Djı Mini 3 Fly More Comboyu İade Etmelimiyim?

Mini 3 ben de aldım. Ben de acemiyim pratik yapın sonra güveniniz gelir bu paraya alınabilecek en mantıklı drone.
Geri