Caesar1 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Anakart tavsiyesi am5

R7 7700x+5070 sistem topluyorum buna göre anakart önerir misiniz Bütçe 5000 B840 düşünüyorum düşünceleriniz neler?
  2. C

60k Civarı laptop önerisi

Msi Asus gibi markalar önceliğim
  3. C

60k Civarı laptop önerisi

60k Civarı laptop arıyorum 4000 serisi mi yoksa 5000 serisi mi almalıyım Ac shadows ve mafia 4 tarzı oyunları çok rahat oynatması lazım önerileriniz neler
  4. C

Geforce now alınır mı?

Geforce now ultimate almayı düşünüyorum en son 1.5 sene önce kullanmıştım biraz sorunluydu hala öyle midir kullanan var mı ?
  5. C

6-7K BÜTÇE İŞLEMCİ ÖNERİSİ AMD

Hocam peki am5 anakarta geçmek istesem ortalama masraf ne olur ona göre de bi işlemci önerir misiniz güncel anakart a320m s2h 16GB RAM
  6. C

Neden değmesin anlamadın
  7. C

Yazmayı unutmuşum konuyu düzenledim am4 anakart
  8. C

Bu kadar bütçem var alınabilecek en mantıklı 0 veya 2. el işlemciler nelerdir? AMD AM4 ANAKART RX 6600XT Ekran kartım var
  9. C

Sessiz Klavye Önerisi

+ Önerisi olan yok mu?
  10. C

Sessiz Klavye Önerisi

2K maksimum bütçem var, ses çıkarmayan klavye arıyorum. Red switch vs. kaliteli klavye öneriniz var mı?
  11. C

Bu monitör alınır mı

Hangi model?
  12. C

Bu monitör alınır mı

Biraz şüphe var aklımda inceleme videolarını izledim kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini söyleyebilirler
  13. C

Bu monitör alınır mı

https://www.hepsiburada.com/msi-27-mag-275f-1920x1080-fhd-16-9-flat-rapid-ips-180hz-0-5ms-gtg-adaptive-sync-gaming-monitor-p-HBCV00006X88C1?magaza=DEY%20ELEKTRON%C4%B0K&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.45.8 bu monitör alınır mı...
  14. C

Valorant tpm 2.0 hatası

Arkadaşlar oynuyor ama onlarda da tpm yok
  15. C

Valorant tpm 2.0 hatası

Çözüm bilen var mı ?
Geri