Çağan Bey isimli üyenin son içerikleri

1. Ç

Yardım FiveM_ROSLauncher+147B6c Hatası

Bi süre önce format atıp gtayı yüklemiştim şimdi fivemi yükledim açınca bu hatayı veriyo gtayi silip geri yükledim fayda etmedi çözümünü bilen varmıdır?
  2. Ç

Bilgisayar Usbleri Okumuykr

Merhabalar bu sabah bilgisayari actigimda bilgisayar çöküp kapandi biraz bekleyip aciktikdan sonra klavye mouse çoğaltıcı usbleri vs. okumamaya başladi pc başlarken klavye mouse sorunsuz çalışıyo biosa falan girebiliyorum ama windows acildikdan sonra ışık gidiyor ve takip geri cikarsamda...
  3. Ç

SSD sürekli çöküyor.

4. Ç

SSD sürekli çöküyor.

Merhabalar, 256gb ssd kullanıyorum son zamanlarda oyunlarda çok fazla çökmeye başladı sadece oyunlarda değil uygulamalardada çöküyor discord açıyorum çöküyor oyunlarda harita yüklenirken çöküyor ve bilgisayarı kapatmadan düzelmiyor. Ve bilgisayarı açarken her seferinde diski check ediyor. Bu...
  5. Ç

Gaming Mouss Önerisi.

Bayadir mouse bakiyorum ama adam akilli bulamadım büyük ele tam oturucak en az 1500 dpi mouse olmasi lazim. Önerilerinizi bekliyorm.
  6. Ç

GT 1030 PC'nin Perfomansını etkilermi

Bu benchmark videosu doğrumu?
  7. Ç

Bende şuan 2. el ekran kartı bakıyorum fakat temiz ekran kartı bulamadım daha. Buradaki bayilere gidip sorucam belki 2. el bulursam ucuza ayarlarım.
  8. Ç

Aga anakartım sıkıntı olsa GT1030 düşünmem ama, şuanki şartlarda gt 1030 alabilirim. 2 3 sene idare etse yeter 2 3 sene sonra yeni bilgisayar toplucam bunu satıp ama şimdilik idare edicek bi ekran kartı lazım. Bu arada yüzde kaç fps artışı olur?
  9. Ç

anakart problem çıkarabilir kanka eski anakart intel h61 eğer destekliyorsa alırım.
  10. Ç

GTX 1050 4K Bandında olduğu için bütçemi aşıyor ona 4k vericeğime i3 10. nesil +GT 1030 yapmak daha mantıklı gibi geliyor.
  11. Ç

2000TL
  12. Ç

Merhabalar yakın zamanlarında PC'me bi eklemek yapmak istiyordum, i5 3570 8gb ram intel hd graphics kullanıyorum ekran kartım olmadığı için bir ekleme yapmak istedim. Gigabyteın GT1030'unu almaya karar verdim FPS tarzı oyunları oynuyorum(Cs,Valorant,Gta5) gibi oyunlarda fps artışı yaşarmıyım...
  13. Ç

Fotoğraftaki Anakart GT 1030'a uyarmı herhangi bir problem çıkarmı?

PCİ 2.0 Nedir anlatabilirmisin?
  14. Ç

Fotoğraftaki Anakart GT 1030'a uyarmı herhangi bir problem çıkarmı?

Merhabalar, i5-3570 işlemci 8GB Ram intel h61 anakarta sahibim acaba bu anakart GT1030 gibi bi anakartı beslermi? herhangi bi uyuşmazlık durumu olurmu?
Geri