arkadaşlar MSÜ başvurusu yapacağım fakat eğer mezun olamazsam bu sene içerisinde, tytye giremiyorum bu sebepten dolayı ne zaman mezun olacağımı öğrenmem gerekiyor sistem hakkında pek bir bilgi sahibi değilim verilere bakarak bu sene içerisinde mezun olup olamayacağımı söyler misiniz
bunu sadece maddi kazalarda hak vs. olarak düşünmeyin. yolda giderken bir çocuk yola atlasa başını vursa ölse senin ehliyetin yetersiz olduğu için bu trafik kazası değilde cinayet şeklinde geçiyor tüm hayatını hapiste geçirirsin ehliyetinin yettiğine bin.
Merhaba Caganbaturr2 instagram üzerinden bana ulaşır mısın cezanızı sildirmek için size bir tutanak yazısı hazırlayacağım. daha önce aynı olay başıma geldi sildirdim.
Kardeşim kendini kanıtlamak için sakın ama sakın elinden gelenin en iyisini yapma. eğer yaparsan senin tepene binerler gün içinde daha çok yorulursun. garsonlardan emir alma siparişini aldığın masayı sen topla. başka masanın siparişini başka garson aldıysa o toplasın, başkasının işini yapma...
https://www.itopya.com/burak-gungor-start_h16228#kategori_10 monitörün klavyen vs. olmaz ama bu sistem sana 10 yıl gider kalan şeyleri zamanla halledersin her oyunu da oynarsın senin koyduğun bilgisayarla roblox bile oynayamazsın :D
dostum iphone 11 lcd ekran 12 oled ekran arasındaki farkı youtubedan izliyebilirsin ki üstelik 12 kamera vs her türlü senin için daha iyi olur ama pasaportun varsa yurtdışından 13 almanı öneririm...