caganyy isimli üyenin son içerikleri

1. caganyy

BU FİYATA BU PC DEĞERMİ?

Bütçeyi 5 bin tl artırıp 9060xt ye geçebilirsin 7700xt alacağın yerine daha çok mantıklı olur bütçeni 5 bin tl arttırıp 9060xt ye geçmek en mantıklı seçenek
  2. caganyy

Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT kasa öneri

Şahsen arkadaşım kullanıyor çok memnunum diyor tasarımı genişliği ve hava akışı harika tüm tozları filtreye atıyor asus mühendisliğini konuşturdu kasalardan https://www.amazon.com.tr/dp/B07LCR23L4?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9
  3. caganyy

40k Sistem Tavsiyesi

Hangi oyunları oynuyorsun ayrıca sadece bu miktarı Kasa için mi ayırdın
  4. caganyy

Yeni alcağım bu laptop iyi mi?

Marka takıntıları var ve daha önce hiç kullanamadıkları için arkadaşlar ben bizzat kullanıyorum ve ürünleri kötü markaya para verirsiniz tuf laptopda berbat asus tuf lar acer kullandım 4 kat daha iyi 1752015396 Yalan söylüyorlar servisler full dolu ayrıca ben neden sıkıntısız laptop varken...
  5. caganyy

Başkan arkadaşa hp öneriyorum da hp şeyin ısındığını parça kalitesinin kötü olduğunu birde HALL SENSÖR gibi çok büyük bir sorunu olan markayı öneriyorsun
  6. caganyy

Almaman daha hayırlı olur zaten hp victus larda hall sensör sorunu var
  7. caganyy

Asus tuf ları asla ama asla önermiyorum hem 4060 hem 1650 kullandım bildiğin Monster dan rezalet o derce
  8. caganyy

maalesef lenovolarda sınıfta kalıyorum ben daha çok asus rog asus tuf msı titan Pulse Monster Ve Acer modellerini biliyorum ve 36 bine f/p güzel bir 4060 var...
  9. caganyy

https://www.gaming.gen.tr/urun/589505/msi-pulse-16-ai-c1vfkg-087xtr-intel-core-ultra-7-155h-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-16-inc-fhd-144hz-freedos-gaming-laptop/?ref=akakce Evet önerdiğim laptop budur 45 bin tl bu fiyata lütfen güzel bir kasa dizileceğini unutmadan karar verin laptop...
  10. caganyy

Bütçeyi az daha arttırma imkanımız varsa msı pulse 16 aı modeline bakabilirsin gerçekten çok serin aı moduna alınca maks 65 derecelerde felan geziniyor bizzat reset ettim. benim tuf da 95 derecede
  11. caganyy

Çözüldü✓ 60K BUTCE ILE F/P PC

Pc hocası gg15 sistemine bence bir göz at
  12. caganyy

Çözüldü✓ 3k ile 5k arası alınabilecek en iyi Monitör nedir ?

[H3 id='MSI+23.8+MAG+244F+modelinden+bahsediyorsanz+evet+bana+kat+stnde+ok+gzel+bir+monitr+gibi+duruyor']MSI 23.8 MAG 244F modelinden bahsediyorsanız evet bana kağıt üstünde çok güzel bir monitör gibi duruyor [/H3] Zaten bu modeller de piyasaya daha yeni çıktı 4 5 ay önce çıktı maks gözümüzden...
  13. caganyy

Monitörüm Kırıldı Monitör önerisi

Aklımda iki adet monitör var [H3 id='Samsung+Odyssey+G4+LS25BG400EUXUF+25+1ms+240Hz+FHD+HDR10+IPS+G-Sync+Gaming+Monitr++++yada+++']Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1ms 240Hz FHD HDR10 IPS G-Sync Gaming Monitör yada [/H3] [H3...
  14. caganyy

Öneri Klavye seçiminde yardım gerekli.

Ak 820 max plus lara bayılıyorumhele hele sarı siyah larına bu fiyata daha iyisi varmıdır gerçekten çok zor
  15. caganyy

Rx 9060 XT 16 gb mı rtx 5060 ti 16 gb mı

Kanka adam sıkı fanboy anlatamazsın bir şey
Geri