Arkadaşlar merhaba bi arkadaşım var Ajazz ak33 klavyesinin 3-4 switchini brown switch yapmak istiyomuş ben kendi klavyeminkileri değiştirdiğim için bana...
Arkadaşlar merhaba bu gün klavyem durduk yere bozuldu ps5 ime takmıştım çıkartıp bilgisayarıma taktığımda çalışmadığını farkettim herhangi bi darbe vs de...
Arkadaşlar merhaba spora başlayacağım müzik dinlemek için güzel bi kulak içi kulaklık arıyorum çakma apple piranha gibi şeyleri kulağıma sokmak istemiyorum...
düşündüm exaraton u ama 100 tl ye 50 saat oynamak yerine aylık yine 100 tl civarı gibi bi siteden alıp herkezin istediğinde oynaması daha mantıklı olur diye...
Arkadaşlar merhaba sınıf arkadaşlarıyla minecraft server ı açıcaz fabric 1.21.1 oynicaz bitek geyser mc modu kurcaz mobilden girecek arkadaşlarda var çünkü...
arkadaşlar merhaba bisiklet almayı düşünüyorum kilom 85 boyum 1.80 ankarada yaşıyorum her yer yokuşlu bu yüzden aşırı hafif bir şey gerekiyo şehir içinde...
Arkadaşlar merhaba eski binamizin deposunda eski bi radyo teyp buldum toshiba içinde böcek vardır diye temizleyim dedim hoparlorun kasasini söküp içindeki...