cagataykaratepe34 isimli üyenin son içerikleri

1. C

20 bin TL'ye Kendi sistemim özelinde Valorant için sistem güncelleme önerisi

okudugunu anlamak zor olmamalı düşünerek yazmak kesinlikle zor değil. vaktin var. benım konum tamamen öneri ve güncelleme hakkında kasa satışı vs. değil bilgin olsun da
  2. C

kankcm upgrade olanagım olmaz ise hiç birşekilde kımıldamıcam öyle söyliyim sağol fikirlerin için 1762257637 bana link yollaman mümkünse cünkü hiç anladıgım konular değil
  3. C

bakalım belki hepimizden daha cok bılgili biri cıkar da şunu yap kurtarırsın der.. Ne malum BİR UMUTTUR YAŞAMAK :D
  4. C

bakalım fikirleri bi alalım önce de çıkış yolu bulurum belkı alalı daha 1 ay oldu
  5. C

ya sorma hata yaptık kankacm öylesine bi pc alıyım dedım ama oyuna girince bir sardı varya cıkamadım sistem yükseltiyim dedim .. Velhasıl , bu sistem üzerinde bir kaç değişiklık yapıp devam etmeyı dusunuyorum
  6. C

Kullandığım sistem; Izoly 512 GB 2500MB-2000MB/s NVMe M.2 Gaming SSD. Izoly H510M LGA 1200 soket anakart. Izoly 16 GB DDR4 3200MHz RAM. AMD Radeon RX 580 8 GB GDDR5 256bit Intel®️ core™️ i5-10400F 2.90 GHz -Turbo 4.30GHz; 12MB; 65W. Izoly ARGB midgard tempered glass oyuncu bilgisayar kasası...
Geri