Bu arada biraz paraya kıyıp bunu aldım https://www.hepsiburada.com/keenetic-hopper-dsl-ax1800-mesh-wi-fi-6-vdsl2-adsl2-modem-fiber-router-4x1gbit-s-usb3-0-kn-3610-p-HBCV000046P8X9?magaza=OVY& umarım memnun kalırım. Sonrasında sorun yaşamak istemiyorum
Qos ve OpenWRT ayarlarını yapmayı bilmiyorum sonradan GİGAfiber gelirse de bu modem benim için yeterli olur mu? Bu arada yanıtınız için teşekkür ederim
Arkadaşlar Merhaba yıllardır SuperOnline kullanıyorum. Bu ay taahhüdüm bitiyor ve Turknet e abone işlemlerimi tamamladım. Şu an VDSL destekliyor GİGAFİBER için başvurumu yaptım ve TurkNet modem vermiyormuş bu durumda bana VDSL modem önerisi yapabilir misiniz? Çok anlamıyorum desteğinize...
Arkadaşlar merhaba
Kasa önündeki 3.0 usb portlarım çalışmamakta nasıl devreye sokabilirim aygıt yöneticisi tarafında herhangi bir hata yok fakat ön taraftan kulaklığımı şarj etmek istediğim de hiçbir şekilde enerji vermemekte??
Arkadaşlar merhaba öncelikle 1 aydır bu konu hakkında araştırma yapıyorum. Kullanıcı yorumları incelemeler vs vs oturmadığınız bi koltuğu almak kadar saçma bir şey yok gidin markaları gezin oturun bakın hangisinde rahat ediyorsanız onu alın. Ben beğenilen markaların hepsini gezdim örneğin 15klık...
Arkadaşlar usb wireless adaptör alacağım superonline kullanıyorum oynadığım oyunda kabloyla oynadığım da bağlantı hatası yaşıyorum. Bu yüzden önerileriniiz bekliyorum teşekkürler.