Cagdas1905 isimli üyenin son içerikleri

1. Cagdas1905

TURKNET e geçtim VDSL modem önerisi lütfen

Bu arada biraz paraya kıyıp bunu aldım https://www.hepsiburada.com/keenetic-hopper-dsl-ax1800-mesh-wi-fi-6-vdsl2-adsl2-modem-fiber-router-4x1gbit-s-usb3-0-kn-3610-p-HBCV000046P8X9?magaza=OVY& umarım memnun kalırım. Sonrasında sorun yaşamak istemiyorum
  2. Cagdas1905

Arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim Keenetic almaya karar verdim.
  3. Cagdas1905

benim sözleşmem doldu kardeşim cayma bedeli yok
  4. Cagdas1905

evet gigafiber ve vdsl için in
  5. Cagdas1905

Bu ikisini içinde kapsayan önerebileceğiniz var mı peki? Bu ikisini içinde kapsayan önerebileceğiniz var mı peki?
  6. Cagdas1905

Qos ve OpenWRT ayarlarını yapmayı bilmiyorum sonradan GİGAfiber gelirse de bu modem benim için yeterli olur mu? Bu arada yanıtınız için teşekkür ederim
  7. Cagdas1905

Arkadaşlar Merhaba yıllardır SuperOnline kullanıyorum. Bu ay taahhüdüm bitiyor ve Turknet e abone işlemlerimi tamamladım. Şu an VDSL destekliyor GİGAFİBER için başvurumu yaptım ve TurkNet modem vermiyormuş bu durumda bana VDSL modem önerisi yapabilir misiniz? Çok anlamıyorum desteğinize...
  8. Cagdas1905

USB 3.0 kasa önündeki portlar çalışmıyor

hocam aygıt yöneticisinde 3.0 gösteriyor eğer elektrik almaz ise aygıt yöneticisinde nasıl gözükecek bilmediğimden soruyorum
  9. Cagdas1905

bağlı olmazsa zaten aygıt yöneticisinde hata vermez mi?
  10. Cagdas1905

Arkadaşlar merhaba Kasa önündeki 3.0 usb portlarım çalışmamakta nasıl devreye sokabilirim aygıt yöneticisi tarafında herhangi bir hata yok fakat ön taraftan kulaklığımı şarj etmek istediğim de hiçbir şekilde enerji vermemekte??
  11. Cagdas1905

Önerebileceğiniz mouse?

Razer viper ultimate başka mouse a bakma bile :)
  12. Cagdas1905

Öneri oyuncu koltuğu isteyenler..

Arkadaşlar merhaba öncelikle 1 aydır bu konu hakkında araştırma yapıyorum. Kullanıcı yorumları incelemeler vs vs oturmadığınız bi koltuğu almak kadar saçma bir şey yok gidin markaları gezin oturun bakın hangisinde rahat ediyorsanız onu alın. Ben beğenilen markaların hepsini gezdim örneğin 15klık...
  13. Cagdas1905

xprime titan kumaş oyuncu koltuğu siyah alınır mı??

Xdrive al kardeşim prime değil.prime olan çakma yani daha ucuz malzeme kullanıyor
  14. Cagdas1905

USB wireless adaptör

Arkadaşlar usb wireless adaptör alacağım superonline kullanıyorum oynadığım oyunda kabloyla oynadığım da bağlantı hatası yaşıyorum. Bu yüzden önerileriniiz bekliyorum teşekkürler.
Geri