Cagdas5389 isimli üyenin son içerikleri

1. Cagdas5389

❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

böyle devam babuş yapıyorsun bu sporu
  2. Cagdas5389

❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

Öyle şey olur mu bizim milletimiz en ufak birinin hatasında sömürür sonra thh'de yapmasaydı dikkat etseydi banane der bu her zaman böyle olmuştur kim kimi yerse ortam
  3. Cagdas5389

ŞOK BİR ÜRETİCİ DAHA SON KULLANICIYA BELLEK VERMEYECEK

Ben hep 50lik alıyorum benlik problem yok :D
  4. Cagdas5389

Ikinci el ekran kartı alıcam furmark testi normal mi

valla bi bakım lazım gibi, sıcak olduğundan değil de, ekran kartının fanlar kafa ütüler
  5. Cagdas5389

Ikinci el ekran kartı alıcam furmark testi normal mi

değerler kasaya ve testin edildiği odaya göre değişir bir tık. küçük kasada 75 derece altını görmeyen kart büyük kasada 65 derecelerde gezdiğini gözümle gördüm çünkü. eğer bu test uzay montajda yapıldıysa kasanın içinde yanar bu kart
  6. Cagdas5389

Gamepad Önerisi (Halleffect)

https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-gamesir-nova-2-lite-beyaz-kablolu-kablosuz-fiyati,1147290018.html bütçe çıkarsa bunu al çıkmazsa onu al direk
  7. Cagdas5389

6-7K arası 2k monitör önerisi

bazı oyunlarda ekran kartı kullanımı yer yer %75 %80 oluyor işlemcide %70 %80lere çıkıyor tam hatırlamıyorum ama oluyordu
  8. Cagdas5389

6-7K arası 2k monitör önerisi

6-7K arasına 2k monitör arayışındayım hz çok önemli değil 120 üstü herşeye okeyim ips olması önceliğim marka takıntım yok panel iyiyse bende okeyim r5 5600 rx 6800 xt sistemim var 1080P'de darboğaz yapıyor artık 2K geçme vakti geldi diye düşünüyorum hepsiburada önceliğim
  9. Cagdas5389

Sandisk 128GB USB Bellek 240TL (Macrocenter)

32 gb'lık olanı 4 yıldır kullanıyorum güzel flash bellektir
  10. Cagdas5389

Çözüldü✓ DEMİR BLOK KIRILMIŞ MI? RTX3080Tİ

soğutmanın %0.02'lik kısmı yamulmuş anlayacağın üzere hiçbir problem olmaz bundan
  11. Cagdas5389

Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın

gta san andreas oynatırdı ama hakkını yedirmem :D
  12. Cagdas5389

Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın

İntel GMA 4500MHD kendisi dinazordur :D
  13. Cagdas5389

Çözüldü✓ XFX marka olan ikinci el ekran kartları alınmaz mı?

xfx 6800 xt swft kullanıyorum, bunlarda biraz fazla coil whine olabiliyor ona dikkat edebilirsin onun dışında boyutları baya büyük malum 34 santim
  14. Cagdas5389

Shein indirimli ürünler

kenarda köşede kalmış ucuz çök diyebileceğiniz ürünler var mı? aydınlatmalar kulaklık/gamepad stand falan
Geri