Aradığım yorum. Her zaman böyle şeyler görüyorum forumlar da , haksız kazanç için zevkle sağa sola saldıranlar var maalesef , ama aynısı kendi başlarına...
Fiyatın yanlış yazıldığı bariz. Keşke haksız kazanç elde etmek yerine, halkımızın ilk düşüneceği şeyin firmaya ulaşıp yanlışlarını düzeltmelerini sağlamak...
Arkadaşın tercihi iyi işlemciyi yükseltim orta segment bir anakart önermiş, eğer kaliteli anakart istiyorsan işlemciden kısman lazım, kaldı ki bu anakart...
ailene tam olarak katılmadığımı söylemek istiyorum mesela günde 1 saat sünnetleri izlemeek veya günde 5 dua ezberlemek gibi konuları biraz abartıklarını...
Anlaşılan bu tarz ürünler nasip işi, bazılarına sorunlu bazılarına sorunsuz gidiyor, beklenti de önemli bu işlerde ses kasma vs yapanlar için uygun değil...
İlk yazına güzel bir nasihat edecektim ama şunu görünce anladım ki seninle güzel iletişim kurmamalarının sebebi sensin kardeş. Anne babası hakkında bi b.k...
şu ergenlik döneminde gençlerin beyni özentilik yüzünden iyice bulanmaya başladı. ateistliğe özeniyorlar ateist olmak için bahaneler buluyorlar sana...