ÇağdaşKsK isimli üyenin son içerikleri

1. ÇağdaşKsK

🔥İndirim Peluş Kaymaz Taban 3lü Banyo Set 169TL

Eyvallah hocam çektim bir tane
  2. ÇağdaşKsK

🔥İndirim GIGABYTE 27" IPS 160Hz 4K | 320Hz FHD DUAL MODE oyuncu monitörü 15839₺🔥

Bende 9070xt var gayet yetiyor hocam ama 4060ti için pek önermem
  3. ÇağdaşKsK

🔥İndirim GIGABYTE 27" IPS 160Hz 4K | 320Hz FHD DUAL MODE oyuncu monitörü 15839₺🔥

HBO Max kullanıyorum, biraz araştırdım ama monitörler de 4k film izlemek biraz zor gibi sanırım Netflixi bilmiyorum
  4. ÇağdaşKsK

2k ya bakmadım ürün 4k ve 1080p olarak kullanılıyor. 2-3 güne evde olurum ancak ozaman deneyebilirim 2K
  5. ÇağdaşKsK

Kullandığım bir monitör güzel ölü piksel çıkmadı hoparlör gayet iyi ama platformlar da 4k film izlerken TV deki görüntüyü beklemeyin pikseller gözüküyor duyduğuma sitelerdeki görüntü tam 4k değilmiş. Oyun için gayet iyi
  6. ÇağdaşKsK

2K-4K Oled Monitör Önerisi

Hocam o sisteme kesinlikle 4K Oled'den başka monitör alma
  7. ÇağdaşKsK

KIOXIA Exceria Pro 2TB 7.447 TL

Soğutucusu olmayanlar mutlaka soğutucu alsın ısınıyor ama güzel SSD
  8. ÇağdaşKsK

Yardım Hangi Monitörü Önerirsiniz

2 ay oldu hocam alalı şuan fiyatı da düşmüş, memnunum güzel monitör, hoparlörü de gayet yeterli, ışık sızması var tabii ki ama rahatsız etmiyor, ölü piksel çıkmadı, ısınma sorunu yok
  9. ÇağdaşKsK

🔥İndirim Vodafone Yanımda Yılbaşı Hediyesi Veriyor

Flo 1000₺ ve üzeri 250 indirim LNXG29K, ihtiyacı olan kullanabilir
  10. ÇağdaşKsK

NVİDİA İSRAİLDE TESİS KURACAK(BOYKOT)

Olabilir hocam öyle ise kusura bakmayın, ben sadece ana yazıya odaklandım
  11. ÇağdaşKsK

Nvidia'nin boykot edilmesini çok doğru anlamış dedim, tekrar söylüyorum adam ben ürünü satacağım diye bir şey dememiş :) 'birdaha hiçbir kartını almam" demek "bundan sonra" sı için söylenen bir cümle.
  12. ÇağdaşKsK

Ben satsın vs demiyorum kardeşim öyle bir şey de söylemedim, kaldı ki yazı da aldığımı satacağım diye bir ibare de okumadım ? ben Nvidia'nin boykotluğundan bahsediyorum , kimsenin elindeki Boykot ürünleri satmasına gerek yok
  13. ÇağdaşKsK

Çok doğru anlamış, şuan soykırım devam ediyor, hepiniz orada ki kadın çoluk çocuğun durumunu görmüşsünüzdür, hâl böyle iken Soykırım yapan bir ülkeye gidip yatırım yapan firma nasıl boykot edilmeyecek ? Bu Boykot değilse hiçbiri değildir. 1766089520 Bakın değerli arkadaşlar kendinizi ve ailenizi...
  14. ÇağdaşKsK

🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

Eyvallah hocam, bu acaba tek kullanımlık mı Ocak da yine aynı işlemi yapsak yine indirim olur mu var mı bilginiz
  15. ÇağdaşKsK

🔥İndirim Assassin's Creed Shadows 585₺!

Kod AC Mirage' de oluyor mu
Geri