Çağlar Bey isimli üyenin son içerikleri

1. Ç

Bilgisayarımda KeyLogger Olabilir Ne Yapmalıyım ?

Pazar gununden itibaren e postam ve buna baglı Epic Games, TikTok hesabima falan durmadan onay kodu geliyor ve caliniyor. Hesaplarin epostaları degismis oluyor. E-posta hesabimin ve calinan platformdaki hesaplarimi destege ulasarak aldim ve sifrelerini degistim fakat aradan birkac gun gecti ve...
  2. Ç

❌İndirim Bitti! SON 2 TANE!! XDRİVE ANKA OYUNCU KOLTUĞU AMAZONDA 7963TL!

Uzun süredir düşmemişti hocam bu kadar o yüzden
  3. Ç

❌İndirim Bitti! SON 2 TANE!! XDRİVE ANKA OYUNCU KOLTUĞU AMAZONDA 7963TL!

https://www.amazon.com.tr/xDrive-Profesyonel-Oyuncu-Koltu%C4%9Fu-Kuma%C5%9F/dp/B0CXM19PZ3/ref=mp_s_a_1_2?crid=DIYXGHUHCXY7&dib=eyJ2IjoiMSJ9.hly6VsIca5IPzyeKgN8aUudOZYwTGeJqhd6_EF44CchOPtNq-UwBSNMmgmr2LMKZrt8oKndFyWSxkUiXBrKK46gUN8LjWVMfyRJi193jasNyyh_AuBFcsykaBbZzg-MT7ivlJP18dVX1uk0vj2cxEczYGzYUE...
  4. Ç

Yardım XDrive Anka Kumaş Vs XDrive 15'li Plus Kumaş

Kanka sence 2500tl fiyat farkina değer mi
  5. Ç

Yardım XDrive Anka Kumaş Vs XDrive 15'li Plus Kumaş

Selamlar yeni sistemim için oyuncu koltuğu arıyordum iki model arasında kaldım: Boyum:188 Kilom:88-90 XDrive Anka Kumaş: 9700TL https://www.koctas.com.tr/xdrive-xdrive-anka-kumas-profesyonel-oyuncu-koltugu-kirmizi-siyah/p/5000604506?shop=2019&utm_source=akakce&utm_medium=...
  6. Ç

🔥İndirim ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless NX 5049TL-889TL=4160TL

bu cashbackli fiyatıyla alınır mı yoksa o fiyata başka modeller var mı?
  7. Ç

Royal Kludge M3 aldım, düzgün kararmı?

Nasıl hocam beğendin mi?
  8. Ç

2500 TL'ye Kadar Klavye Önerisi

razer blacvidow v4 ile çok farkı var mı görünüş olarak beni daha çok cezbetti v4.
  9. Ç

hocam siteye girince desenler gidiyor ve beyazı 6k'ya çıkıyor. Bir de razeri blacvidow v4 ile çok farkı var mı görünüş olarak beni daha çok cezbetti.
  10. Ç

hocam peki bütçeyi klavye için max 4500 tl yapsak nasıl bir klavye önerebilirsiniz. Mouse için Royal Kludge M3 almayı düşünüyorum.
  11. Ç

ne önerebilirsin hocam?
  12. Ç

cevap beklemekteyim
  13. Ç

hocam görünüşü çok iyi değil rgb olması tercihimdir.
  14. Ç

hocam iyi hoş diyon da dediğim bütçenin çok üstünde
  15. Ç

Selamlar yeni aldığım sisteme ekipmanlar arıyordum. Mouse için 2500 tl'ye kadar( gerekirse biraz arttırabilirim) uzun ömürlü kaliteli bir model arıyorum. Switchler çok fark etmez ama red olsa daha iyi olur gibi. Görünüşü güzel, f/p ve kaliteli ürün önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler :)
Geri