Caglar01w isimli üyenin son içerikleri

1. Caglar01w

Öneri 3000tl Kulaklık Önetiri

2000-3000 tl arasına kablolu veya kablosuz olması farketmez fps oyunlarında iyi perfonmas vericek mikrofonu ortalama veya üstünde olan kulaklık öneriniz var mı
  2. Caglar01w

Öneri Mouse Pad Seçimi....

Bunlardan hangi yüzeyli olanı almam lazım
  3. Caglar01w

Xrades in mouse padlerini önerir misin ordaki tasarımları çok hoşuma gitti onlara bakıyorum
  4. Caglar01w

Bütçe 1500 dpi 800 kullandığım mouse ninjutso sora v2
  5. Caglar01w

Genelde valorant, osu, cs2 ve lol oynuyorum ben control mouse pad mi speed mouse pad mi seçmeliyim
  6. Caglar01w

Aula F75 Switch Türü

Aula f75 klavye almaya karar verdim bazı ilanlarda gray switch bazılarında reaper switch yazıyor bir farkı var mı
  7. Caglar01w

Öneri Red Switch Klavye Önerisi

%100 klavye olmasa da olur ama bilek desteği şart %75 klavyeler falan okey
  8. Caglar01w

Öneri Red Switch Klavye Önerisi

Red switch klavye arıyorum max 3K bütçeyle bilek destekli ve %100 numpad i olan bir klavye arıyorum gözüme monster pusat K3 pro çarptı sizce alınır mı
  9. Caglar01w

Öneri Düşük Bütçeli Mouse Pad Önerisi

Max 1500 bütçeyle mümkünse anime temalı mouse pad öneriniz var mı
  10. Caglar01w

Yardım Şarj kablosu sorunu.

65 W olan yerde 45W kablo takılı 25 de de 25, telefonum s24+ , 45 W kabloyu taktığımda süper hızlı şarj 2.0 yazıyo 25W taktığım zaman Süper hızlı şarj yazıyo ama şarj olma sürelerini eşit gösteriyo iki kabloda da. 45 W olanla 25W olan eşit hızda şarj ediyo.adaptör ve kablolar samsung
  11. Caglar01w

Yardım 65W adaptöre 45W kablo taksam sorun olur mu

Samsung 3 lü adaptör aldım adaptördr 65 25 15 W seçenekleri var ve kablom 45W, 65 W a taksam sorun olur mu
Geri