CAGNEE isimli üyenin son içerikleri

1. C

600 650 BİN BÜTÇE İLE NE ARAÇ ALABİLİRİM

BEYLER SELAMIN ALEYKUM ONCELİKLE İLK ARABAM OLCAK VE BİRAZ GENÇ İŞİ BİR ARABADA OLMASINI İSTİYORUM AİLE ARABASI TARZI BİŞEY İSTEMİYORUM BU ŞEKİLDE ALABİLECEGİM SORUNSUZ ARACLAR NEDİR POLO BAKIYORUM AMA TEMİZ POLODA PEK YOK BU PARALARA SİZİN TAVSİYELERİNİZ NEDİR LİNKLİ Bİ ŞEKİLDE ATABİLİRSİNİZ...
  2. C

Yardım 5600X için sıvı ya da kule tipi soğutucu

benim işlemcim ile adamın işlemcisi arasında dağ kadar fark var kendi stok fanı ile satılan bir işlemciden bahsediyoruz en boktan kule tipi fan bile o stok fandan iyidir oyüzden laf ebeliği yapmaya gerek yok
  3. C

özelden yaz adresi atayım sıvı soğutma yolla hocam yazıları tam okumadan cevaplıyorsun sanırım mecburi diyorum okuma ve anlamanla ilgili büyük sorunların var gibi
  4. C

hocam tekrardan belirtiyorum fiyat performans için mecburi stok fan yerine bunu aldım zaten elime para gecince sıvı soğutmaya gecicem benim önerim sadece fp uygunluk acısından iş görmesi açısından önerdim yoksa cok iyi şöyle böyle demedim.
  5. C

G733 KULAKLIK PEDİ NERDEN BULUNUR

Git cloud3 al ondan 10 kat daha iyi kullanan arkadasım söylüyor daha söze gerek varmı :)
  6. C

G733 KULAKLIK PEDİ NERDEN BULUNUR

arkadasta falan var mikrofonu leş gibi ses kasmasıda kötü zaten cloud 3 kullanıyorum piyasanın en iyi kulaklıgı bence bütcen varsa alabilirsin.
  7. C

84 derece ve şuan arkada pubg oynuyorum
  8. C

bir sorun yaşamadım senin sorunun ne tam olarak hocam elde sıfıra yakın para olunca vakti zamanında almıştım işimide görüyor
  9. C

I5 12400f için hava soğutucu önerisi !ACİL!

https://www.hepsiburada.com/dark-freezer-x123-duo-2x120mm-fixed-rgb-fanli-kule-tipi-sogutucu-dkccx123duo-pm-HBC00006BHSW3 ryzen 7 5700x3d için kullanmaktayım ve seninde işini çok rahat görür fp ürün
  10. C

https://www.hepsiburada.com/dark-freezer-x123-duo-2x120mm-fixed-rgb-fanli-kule-tipi-sogutucu-dkccx123duo-pm-HBC00006BHSW3 aynısını ryzen 7 5700x3d için kullanıyorum çok yeterli seninkine artarda yeter bile f/p ürün
  11. C

🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

sen nasıl bir çarsın kardeşim be psu için sacma ***** markalara bakıyordum sımdı 600w yerine 750w thermaltake alıcam sagolasın :)
  12. C

DARBOĞAZ Yaparmı ???

valo oynuyorum sadece
  13. C

DARBOĞAZ Yaparmı ???

RYZEN 7 5700X3D İLE RTX 3080 DARBOGAZ YAPAR MI BEYLER BAZI SİTELERDE %16 BAZISINDA %55 FALAN DİYOR SORUN OLUR MU SİZCE
  14. C

450 500 FPS AMA 50FPS GİBİ SORUN NEDİR

nerden bakabilirim 1749401415 nerden yapabilirim
  15. C

450 500 FPS AMA 50FPS GİBİ SORUN NEDİR

MERHABA ARKADAŞLAR VALORANTTA 450 500 FPS ALMAMA RAĞMEN OYUN AKICI DEĞİL SANKİ 40 50 FPS GİBİ GELİYOR SORUN NE OLABİLİR OYUN AYARLARINI DEMEYİN ONLARDA SORUN YOK TEŞEKKÜRLER
Geri