Arkadaslar merhaba 2 gün önce binanın önüne monitör bırakmışlardı 2 gündür alan olmadığı için ben aldım sistemimde 2.monitör olarak kullanmak istiyorum fakat hicbir kablosu yoktu yanında sadece monitör var
hdmi girişi bile bulamadım ben bunu çalıştırmak için nasıl bir kablo almalıyım ve güç...
steamden aldıgım far cry 5 icin turkce yama indirmistim kurmak icin windows defenderı kapatmak gerekiyordu kapatıp kurmustum ve klasik trojan uyarıları falan vermisti sorun su ki oyunu bitirdim ve turkce yamayı kaldırdım 1 tane olan uyarı 4 tane olmus ve windows defender gercek zamanlı korumayı...
arkadaslar merhaba sistemim rx 6700 ryzen 5 7500f bu ikili arasında darbogaz mı var?
hikaye oyunlarında (god of war, ac...) fps epey yüksek olmasına rağmen sürekli drop giriyor ve oyunun akıcılığı kalmıyor
ekran kartına yük bindirmek için grafikleri en yükseğe alıp denedim aynı grafikleri biraz...
arkadaslar merhaba asrock a620m-hdv m.2 anakartım var windowsu flasha yükledim şu an bios menüsündeyim ama kurulumu nerden yapacağımı anlayamadım internette de bunun hakkında bir şey bulamadım yardımcı olur musunuz