Merhabalar oyun oynarken bilgisayarım aşağıdaki hatayı verip kapanıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Sistem Özelliklerim şu şekilde :
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart: Biostar B650MT-E PRO AMD AM5 DDR5
Bellek: 2 Adet Kingston Beast 16GB 5600MHz DDR5 CL36 KF556C36BBE-16TR
Ekran Kartı...
Merhabalar
Merak edenler olur diye paylaşıyorum, çıkan oyun fiyatları aşağıdaki gibidir
OYUNS PACK – STEAM KEY MEGA PAKET 400tl ye almış olduğum paketten şu oyunlar çıktı;
-Turbo golf racing, $5.79
-Disco elysium, $4.74
-Lake, $10.49
-Amnesia the bunker, Bilinen bir korku oyunu $12.49
-Kinghts...
Şuan peşin alacak gücüm yok malesef, 10 taksit aldım. toplama işinden az buçuk anlasam kendim denerdim ancak motivasyonum ve zamanım yok malesef. Teşekkürler yorumlarınız için.
1762813557
Teşekkürler yorumun için beni idare etse yeter. Toplama için; bilgim üstte belirttiğim gibi çok yetersiz...
Merhaba Dostlar https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s4-amd-ryzen-7-7800x3d-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-240mm-sivi-sogutma-freedos-oyuncu-tavsiye-sistem-p-HBCV00009JL65Q?magaza=GarajOnline
Bu sistemi 67k ya aldım sizce değer mi?
Merhabalar, 1660ti tuf laptobum var. Oyunlarda kasmaya başladı ,sistemimi yükseltmek istiyorum.50000 tl civarinda bütçem var. Bu fiyata oyun için uygun sistem var mı, yoksa henüz paylaşılmadı mı, ya da laptop mu almalıyım?
Cevabın için teşekkür ederim. 27 inç veya 2k düşünmediğimiz takdirde öneriniz ne olurdu? KTC markasını ilk defa duyuyorum biraz da fiyat nasıl değişicek onu merak ediyorum. Emeğiniz için teşekkürler tekrardan.
Merhaba dostlar ben tasarım işi yapıyorum bu sebeple kendime renkleri büyük bir ölçüde doğru vericek görüntü ağırlıklı bir monitör arıyorum desteğinizi rica ediyorum.
Not: 27 inç olursa çok sevinirim, bu paraya 2k olursa daha çok sevinirim, gecikme veya hertz benim için çok önemli değil oyun...
Vxe r1 se plus diye bir mouse gördüm fiyati baya uygun duruyor bunun hakkındaki yorumunuzu da merak ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
[H3 id=''][/H3]
1758635816
Bunu aldım teşekkür ederim desteğin için