cagryilmz isimli üyenin son içerikleri

1. cagryilmz

Soulframe Cd key veriyorum

Varsa ben de alırım hocam
  2. cagryilmz

Mavi Ekran 0xc0000409 Hatası sonrası bilgisayarın kapanması

Merhabalar oyun oynarken bilgisayarım aşağıdaki hatayı verip kapanıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Sistem Özelliklerim şu şekilde : İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: Biostar B650MT-E PRO AMD AM5 DDR5 Bellek: 2 Adet Kingston Beast 16GB 5600MHz DDR5 CL36 KF556C36BBE-16TR Ekran Kartı...
  3. cagryilmz

Oyuns.com Oyuns pack steam key paketi hakkında yaşadığım deneyim

Merhabalar Merak edenler olur diye paylaşıyorum, çıkan oyun fiyatları aşağıdaki gibidir OYUNS PACK – STEAM KEY MEGA PAKET 400tl ye almış olduğum paketten şu oyunlar çıktı; -Turbo golf racing, $5.79 -Disco elysium, $4.74 -Lake, $10.49 -Amnesia the bunker, Bilinen bir korku oyunu $12.49 -Kinghts...
  4. cagryilmz

Fare ile tek elle oynanabilen oyunlar

Geçmiş olsun TFT tam senin için olabilir. Her set değişiminde oyunu tekrar öğreniyoruz. Aralıkta yeni set gelicek tavsiye ederim.
  5. cagryilmz

Game Garaj Elite S15 Değer mi, Ne gibi eksikleri var, Neler Değişmeli ?

Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.
  6. cagryilmz

Yorumun için teşekkürler, peki bir değişiklik yapmak istersem, ne yapmalıyım? Buradaki amacım eksi yönlerin ne olduğunu öğrenmek.
  7. cagryilmz

Game Garaj Elite S15 Amd Ryzen 7 7800X3D 32GB Ram 1tb SSD RX9070XT 16GB 240MM Sıvı Soğutma İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: Biostar B650MT-E PRO AMD AM5 DDR5 Bellek: 2 Adet Kingston Beast 16GB 5600MHz DDR5 CL36 KF556C36BBE-16TR Ekran Kartı: PowerColor Reaper RX9070XT 16G-A 16GB...
  8. cagryilmz

Çözüldü✓ Bu İndirimde 10 taksit Game Garaj Elite S4 Aldım Değer mi?

Şuan peşin alacak gücüm yok malesef, 10 taksit aldım. toplama işinden az buçuk anlasam kendim denerdim ancak motivasyonum ve zamanım yok malesef. Teşekkürler yorumlarınız için. 1762813557 Teşekkürler yorumun için beni idare etse yeter. Toplama için; bilgim üstte belirttiğim gibi çok yetersiz...
  9. cagryilmz

Çözüldü✓ Bu İndirimde 10 taksit Game Garaj Elite S4 Aldım Değer mi?

Merhaba Dostlar https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s4-amd-ryzen-7-7800x3d-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-240mm-sivi-sogutma-freedos-oyuncu-tavsiye-sistem-p-HBCV00009JL65Q?magaza=GarajOnline Bu sistemi 67k ya aldım sizce değer mi?
  10. cagryilmz

Çözüldü✓ 50000 TL civarında bütçem var avantajlı sistem var mı?

Bu vergi yürürlüğe girdi mi ? Toplama konusunda pek bir bilgiye sahip değilim malesef bir şekilde alsam bile montajlamaya korkarım muhtemelen.
  11. cagryilmz

Çözüldü✓ 50000 TL civarında bütçem var avantajlı sistem var mı?

Merhabalar, 1660ti tuf laptobum var. Oyunlarda kasmaya başladı ,sistemimi yükseltmek istiyorum.50000 tl civarinda bütçem var. Bu fiyata oyun için uygun sistem var mı, yoksa henüz paylaşılmadı mı, ya da laptop mu almalıyım?
  12. cagryilmz

Çözüldü✓ Görüntü Ağırlıklı Monitör Önerisi

Cevabın için teşekkür ederim. 27 inç veya 2k düşünmediğimiz takdirde öneriniz ne olurdu? KTC markasını ilk defa duyuyorum biraz da fiyat nasıl değişicek onu merak ediyorum. Emeğiniz için teşekkürler tekrardan.
  13. cagryilmz

Çözüldü✓ Görüntü Ağırlıklı Monitör Önerisi

Merhaba dostlar ben tasarım işi yapıyorum bu sebeple kendime renkleri büyük bir ölçüde doğru vericek görüntü ağırlıklı bir monitör arıyorum desteğinizi rica ediyorum. Not: 27 inç olursa çok sevinirim, bu paraya 2k olursa daha çok sevinirim, gecikme veya hertz benim için çok önemli değil oyun...
  14. cagryilmz

Çözüldü✓ F/P kablosuz mouse tavsiye

Vxe r1 se plus diye bir mouse gördüm fiyati baya uygun duruyor bunun hakkındaki yorumunuzu da merak ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için. [H3 id=''][/H3] 1758635816 Bunu aldım teşekkür ederim desteğin için
Geri