CahillErtem isimli üyenin son içerikleri

1. CahillErtem

ASUS TUF F15 RAM ÖNERİSİ

Arkadaşlar selamlar, Asus Tuf F15 laptopumda Micron marka mta8atf2g64hz-3g2e2 kodlu ram var. yanına bir adet daha 16gb ram almak istiyorum uyumlu ram önerir misiniz? aynı marka ram almak şart mı yoksa aynı özelliklerde farklı markada tamamen uyumlu çalışır mı? çalışırsa önerilerinizi bekliyorum.
  2. CahillErtem

GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

Cloud 3 wirelles ve Hyperspeed arasında seçim yapacağım teşekkürler
  3. CahillErtem

GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

Dostlar herkese iyi forumlar, 5500 tl bandında gaming kulaklık arıyorum, aktif olarak Logitech g435 kullanıyorum 3. senesi artık kozmetik olarak ve konfor olarak yeterli gelmemeye başladı. Başka bir ürün arayışı içindeyim tercihim kaliteli bir ses kablosuz olması öncelik değil ama kumaş ped...
  4. CahillErtem

EPİC GAMES VE UBİSOFT

Herkese iyi forumlar öncelikle, Epic games üzerinden aldığım ubisoft oyunlarını hiçbir şekilde oynayamıyorum. Kasım 2024 de A. Creed Mirage aldım ve oynayamadım, yakın zamanda far cry 3 aldım ve durum yine aynı. Oyunları yükleye basıyorum iş ortağı uygulamasını açıyor Ubisoft Connect Login...
  5. CahillErtem

Çözüldü✓ MSİ GG FORCE 300 Gamepad/ Gamepad önerisi

Msı Gg Force GC300 W Siyah Oyun Kolu Kablosuz 600MAH Batarya Pc/androıd 8+ Desteğı Ayarlanabilir Tetik Tuşu Çıft Tıtresım Motoru 2m https://app.hb.biz/pxGwR5vnfRCO Arkadaşlar ürün hakkında internette bir inceleme veya foruma rastlayamadım. Bilgisi olan var mı nasıldır bu ürün? Veya bu fiyat...
  6. CahillErtem

Çözüldü✓ PC ÇÖZEMEDİĞİM SORUN

onların hepsini yapıyoruö 6 ayda bir hocam, ama 1.5 senedir psu ya hava tutsam ne tutmasam ne diye düşünüyodum, yanlış düşünüyormuşum
  7. CahillErtem

aynen öyle hocam🙂
  8. CahillErtem

Hocam son yanıtta çözümü buldum yazdım tekrardan teşekkürler , harici flash ile zaten 3-4 defa 0 kurulum yapmıştım. sorun yumak yumak tozmuş.
  9. CahillErtem

Sorunu çözdüm, Psu nun içi ciddi anlamda tozlanmış fanını tutarak havayla temizledim, Herhangi bir sorun yaşamıyorum konuya yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
  10. CahillErtem

Hocam bios pili kısmı işe yaramadı. Crystaldisk info sonucuda bu şekilde burdan net yorum yapılır mı?
  11. CahillErtem

tamamdır hocam bios pilini denşyorum sonra deneyeceğim dediğinizi
  12. CahillErtem

mesela hocam şuanda crystaldiskinfo yu kurmak için aplikasyona çift tıklıyorum tepki yok. 1739438565 Ve hiçbir uygulama şuanda açılmıyor steam vs.
  13. CahillErtem

Ryzen 3 3100 Msi Armor GTX 1660 6gb kingston hyperx 8x2 3000mhz Msi b450m a pro max Samsung 980 Evo seagate 1tb hdd Xigmatek 500w psu 1739438208 Sanmam, Hepsiburada yetkili satıcısından aldım. Kontrol edebilceğim bir uygulama var mı? 1739438222 Tamamdır deneyeceğim
  14. CahillErtem

hocam bios güncel değilkende yapıyordu şuan güncel yine aynı.
  15. CahillErtem

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, bilgisayarımda çözemediğim bir sorun var altta yazıp anlatacağım yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarım genelde boot ekranında kalıyor 5-6 dakika bazen 10 dakika sonra açılıyor. Belli süre sonra pc çalışırken uygulamalar açılmamaya başlıyor kapatıncada yine...
Geri