baya darliyor yani kendisi dedigim gibi fiziksel olarak baya buyuk gözüküyor yani beraber bile olsak disardan kimse 15 yasinda oldugunu anlamaz ama iste ben kendi vicdanima yeniliyorum bu bana etik gelmiyor ve aileside bunu cok buyutecek birileri degil gibi bir kac kez iftar davetlerine dahi...
ben hic cinsellik dusunmedim kendisiyle kiz arkadasim olsun diede konusmadim kendisi cok istiyor ve eger bende isteseydim forumda sormazdim kimsenin dusuncesini onemsemezdim ama ben etik bulmuyorum kendisi asiri buyuk gozoukyor disaridan cok olgun birisi hem fiziksel hemde ruhsal yani ben ondan...
yani evet ama sonradan ayni sehirde falan yasadigimizida ogrendik tanisma surecinde kendisiyle date cikamadigimiz icin aga gibi surekli internet cafe de falan takiliyorduk
dostum ben kendisiyle birlikte olalim teklifi vermedim normal bir sekilde daha yasini bile bilmezken oyle konusuyorduk kafa olarak yapimizin cok tuttugunu fark ettik ve dahada ilerleme karari verdim ama yasini hala bilmiyordum ve sordum yasinin soyle oldugunu bende soguk yaptim baya hemde...
bende ayni seyi kendisine soyluyorum, bir iliskiye girmeyecegiz zaten suan ve ben etik bulmuyorum bunu soyleyen benim kizi zorlayan ben degilim bekleyebilirim 18 olmasini
1691405519
sacmalamayi kesermisin kendisiyle bir iliskiye girmedim girmeyecegimde, kendisi benimle iliski kurmak istiyor(sex...
selam millet, benim bir kiz arkadasim var kendisi 2 hafta once falan 15 yasina girdi bende kasimin ortalarinda 19 yasima girecegim. bu sene mezun oldum ilk senemden uni okicam ama karsimdaki kisi bu sene 10. sinifa geciyor. kendisi iliski istiyor (sx degil normal sevgililik iste) ben yasinin cok...